Închide meniul
VIDEO

Cum a reacționat Neymar după ce a pierdut un milion de euro la poker. Imaginile au devenit virale

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 martie 2023, 19:59

Cum a reacționat Neymar după ce a pierdut un milion de euro la poker. Imaginile au devenit virale

Cum a reacționat Neymar după ce a pierdut un milion de euro la poker

Foto: Captură Twitter

Cum a reacționat Neymar după ce a pierdut un milion de euro la poker. Imaginile cu superstarul de la PSG au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În continuare accidentat, fotbalistul brazilian se relaxează departe de terenul de fotbal. Este bine cunoscut faptul că Neymar este un mare fan al pokerului.

Cum a reacționat Neymar după ce a pierdut un milion de euro la poker. Imaginile au devenit virale

Recent însă, pasiunea brazilianului l-a costat un milion de euro, sumă pe care a pierdut-o Neymar la poker. Dezamăgit de situație, fotbalistul lui PSG a avut o reacție tristă, după care s-a schimbat total și a izbucnit în râs.

Întreaga reacție a brazilianului i-a amuzat pe fani, unii dintre ei fiind însă iritați de lejeritatea cu care Neymar a abordat situația.

Reclamă

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Salariul care i se oferă norvegianului pentru a o refuza pe Real Madrid

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 28 de goluri.

City a făcut o afacere excelentă în momentul în care l-a transferat pe Haaland de la Borussia Dortmund. A achitat 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului care are, în prezent, o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Erling Haaland a semnat o înţelegere valabilă până în 2027, dar şefii campioanei Angliei vor să îl convingă să îi prelungească contractul până în vara anului 2028.

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Zilele trecute, spaniolii au anunţat că Real Madrid a reactivat „Operaţiunea Haaland”. La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și