Închide meniul

Cum a reacționat Nicolae Dică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Ar fi păcat să se termine așa!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2022, 13:29

Cum a reacționat Nicolae Dică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Ar fi păcat să se termine așa!

Cum a reacționat Nicolae Dică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Nicolae Dică, într-o conferință de presă / as.ro

Antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică, a oferit prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis pentru dopaj. „Mr. Nick” speră ca jucătoarea din România să-și poată continua cariera după acest scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică își dorește ca Simona Halep să treacă cu bine peste momentele dificile cu care se confruntă, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022.

Cum a reacționat Nicolae Dică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

„Am văzut si eu, trebuie să așteptăm să vedem ce s-a întâmplat. Este o sportivă care a făcut mari performanțe pentru România. Ar fi păcat ca cariera ei să se termine așa”, a spus Nicolae Dică, într-o conferință de presă.

Jucătoarea noastră a fost informată că a picat testul anti-doping pe 7 octombrie. I-au fost recoltate două probe. În primul eșantion a fost depistat roxadustat.

Simona Halep și-a exercitat dreptul de a solicita analizarea probei B, ceea ce a confirmat constatarea din proba A. Cât timp este suspendata, Simona nu este eligibilă să concureze sau să participe la niciun turneu sau meci de tenis.

Reclamă

Simona Halep a fost testată la US Open 2022. Grand Slam-ul american s-a desfășurat în perioada 29 august – 11 septembrie. Halep a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Ion Ţiriac, îngrijorat după ce Simona Halep a fost suspendată din tenis

Ionţ Ţiriac o susţine total pe Simona Halep după vestea care a „cutremurat” tenisul. Miliardarul român speră ca „Simo” să îşi dovedească nevinovăţia.

„Cred că Simona are o problemă mare. S-ar putea să fie o problemă care să îi schimbe viitorul. Cred că trebuie să fim alături de un om care trebuie să-şi dovedească nevinovăţia”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit observatornews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep riscă o pedeapsă de 4 ani de suspendare, după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat. Sportiva noastră poate obţine o suspendare mai mică dacă se va dovedi că cineva a instigat-o să consume această substanţă.

Dumitru Dragomir, anunț categoric după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Dragomir sare în apărarea Simonei Halep și anunță că doctorii care s-au ocupat de medicamentația dublei câștigătoare de Grand Slam sunt cei responsabili pentru scandalul momentului din tenisul mondial.

„În cazul Simonei Halep e ceva ce-mi scapă. Eu nu cred că a luat cu bună știința pastiluța. Un sportiv nici nu are de unde să știe toate medicamentele. Acolo trebuie să ai doctor care să-ți verifice și apa. Dacă e apa desfăcută să nu o bei. Așa le recomand tuturor sportivilor: să nu bea nimic desfăcut.

Erau multe cazuri de doping și în fotbalul nostru, dar eu n-am crezut în ele. Oricum, cea mai ciudată a fost a lui Mutu, care a fost și dovedită. Restul, de la halterofili la alții, eu n-am crezut.

Mai ales când i s-a luat titlul Andreei Răducanu mi s-a părut o nedreptate incredibilă. Și vinovați sunt doctorii. Dacă apa nu e îmbuteliată nu are voie să bea. Nu știi cine îți bagă ceva”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Prosport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și