Închide meniul
Foto

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Soția sa româncă e superbă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 10:51

Reclamă
Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Soția sa româncă e superbă

Lukasz Szukala a scris istorie în tricoul celor de la FCSB

Hepta

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Szukala s-a retras din fotbal, însă are o condiţie fizică de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukasz Szukala ar fi putut juca fotbal şi la 38 de ani fără nicio problemă. Fostul fundaş de la FCSB are o condiţie fizică de invidiat. Szukala s-a retras din fotbal în 2019, de la Ankaragucu.

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali

Lukasz Szukala a fost unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi străini pe care Gigi Becali i-a adus la echipă. Szukala a jucat la echipa lui Gigi Becali din 2012 până în 2015. Fostul fundaş polonez a câştigat tot ce se putea câştiga în România cu FCSB. Are în palmares 3 titluri de campion, o Cupă a României, o Supercupă a România dar şi Supercupa Ligii.

Lukasz Szukala a rămas ataşat de România şi datorită faptului că soţia sa este româncă. Raluca Hogyeş este o fostă prezentatoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare, alături de soţul său. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Lukasz Szukala a apărut, zilele trecute, alături de foştii săi colegi alături de care a scris istorie la FCSB. Szukala a luat masa cu Iasmin Latovlevici, Florin Gardoş şi Lucian Filip. Imaginea postată de Florin Gardoş pe reţelele de socializare a devenit imediat virală.

Reclamă

 Florin Gardoş spune că la FCSB era pregătit fizic mai bine decât în Premier League

Florin Gardoş a spus că preparatorul fizic Thomas Neubert, pe care l-a avut la FCSB, l-a pregătit mai bine decât în Premier League, dar a dezvăluit că acesta nu mai lucrează la fel de mult şi cu actualii jucători ai echipei patronate de Gigi Becali.

Florin Gardoş a jucat din 2010 până în 2014 la FCSB. În această perioadă, el a cucerit două titluri de campion cu generaţia „eurofantastică”, în 2013 şi 2014, alături de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult. 

Am discutat şi noi cu el şi mi-a zis: ‘Mă, uite, am făcut puţin mai mult’. Ca volum, mă refer, nu ca intensitate. Ca intensitate e tot acolo! Noi am fost cobaii! Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo. 

Şi cum nu mai jucam nici atât de mult, la Steaua (n.r. FCSB) aveam 30 de meciuri, acolo am avut 13 meciuri, deja pregătirea mea se ducea undeva în jos”, a povestit Florin Gardoş la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 Simona Halep s-a retras în primul tur la Trophee Clarins. Românca a câştigat primul set cu Kessler, dar nu a mai putut continua 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și