Închide meniul
Foto

Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 18:42

Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită

Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr

Adrian Mutu, după implantul de păr/ Instagram Adrian Mutu

S-a aflat cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr. Fostul internaţional a avut prima apariţie fără şapcă, postând mai multe fotografii de la ziua fiului său, pe care îl are alături de actuala soţie, Sandra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în urmă cu aproape o lună, la o clinică din Turcia.

Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr

După intervenţia suferită, Adrian Mutu apărea la interviuri şi la conferinţele de presă, pe vremea când încă o antrena pe CFR Cluj, purtând o şapcă, pentru a masca astfel implantul pe care l-a făcut.

Însă, la o lună de la intervenţie, „Briliantul” a postat primele fotografii fără şapcă (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Acesta s-a fotografiat alături de fiul său, Tiago, cât şi alături de soţia sa, Sandra. Fiul lui Adrian Mutu a împlinit şapte ani.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Reclamă

Mutu şi-a etalat noua frizură, care aminteşte de perioada în care evolua pentru Chelsea, în 2003.

După ce a apelat la serviciile clinicii din Turcia, unde şi-a făcut implant de păr, Adrian Mutu a oferit şi o scurtă reacţie, glumind cu privire la faptul că părul începuse să-i cadă.

„Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede?

Reclamă 4 / 0/3

Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a declarat Adrian Mutu, imediat după implantul de păr, conform fanatik.ro.

„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu

Adrian Mutu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă a fost sunat de Adrian Mititelu sau de Mihai Rotaru. Rămas liber de contract după ce a demisionat de la CFR Cluj, „Briliantul” şi-a decis viitoru. Acesta a transmis că nu a fost contactat de cei doi patroni din Bănie, mărturisind că îşi doreşte o pauză, după scurta aventură de la CFR Cluj.

Adrian Mutu regretă să o vadă pe fosta sa echipă, FCU Craiova, pe ultimul loc din Liga 1, fiind convins că Adrian Mititelu traversează o perioadă critică. Antrenorul a dezvăluit că nu este interesat să preia vreo echipă până în vară, dezvăluind că nu a fost sunat nici de Mihai Rotaru, dat fiind faptul că Universitatea Craiova a rămas fără tehnician.

„Îmi pare rău să o văd pe FC U pe ultimul loc și Dinamo are șanse mari, trebuie să câștige puncte. (n.r. -Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.r. – Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi.

Mă refer la CFR și CS U Craiova, au ieșit din Cupă și vor locul doi. Miza campionatului dispare pentru că FCSB a pus punctul pe I și locul doi rămâne miza cea mai importantă”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și