Închide meniul

„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 18:06

Reclamă
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru? Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul şi-a decis viitorul

"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă a fost sunat de Adrian Mititelu sau de Mihai Rotaru. Rămas liber de contract după ce a demisionat de la CFR Cluj, „Briliantul” şi-a decis viitoru. Acesta a transmis că nu a fost contactat de cei doi patroni din Bănie, mărturisind că îşi doreşte o pauză, după scurta aventură de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, după umilinţa suferită de clujeni în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara. În locul său, Neluţu Varga îl va aduce pe Dan Petrescu, din vară.

„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu

Adrian Mutu regretă să o vadă pe fosta sa echipă, FCU Craiova, pe ultimul loc din Liga 1, fiind convins că Adrian Mititelu traversează o perioadă critică. Antrenorul a dezvăluit că nu este interesat să preia vreo echipă până în vară, dezvăluind că nu a fost sunat nici de Mihai Rotaru, dat fiind faptul că Universitatea Craiova a rămas fără tehnician.

De asemenea, Adrian Mutu a glumit şi a declarat că îi va prelua modelul lui Dan Petrescu şi îşi va lua o scurtă pauză de la fotbal, până în vară.

„Îmi pare rău să o văd pe FC U pe ultimul loc și Dinamo are șanse mari, trebuie să câștige puncte. (n.r. -Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.r. – Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Reclamă

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi.

Mă refer la CFR și CS U Craiova, au ieșit din Cupă și vor locul doi. Miza campionatului dispare pentru că FCSB a pus punctul pe I și locul doi rămâne miza cea mai importantă”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB. Foarte aproape de cucerirea titlului din Liga 1, Becali se gândeşte la o vară extraordinară şi speră să ajungă în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, a declarat recent că le va fi imposibil celor de la FCSB să treacă de toate tururile preliminare, pentru a evolua împotriva celor mai tari echipe din Europa.

„Când am intrat în fotbal, era mai căzut fotbalul românesc decât acum. Acum e ruta campioanelor, dar pe vremea aia era greu rău de tot. Am spus că aduc Real Madrid și a făcut Dumnezeu să fie Real Madrid.

Oamenii nu cred, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate orice la fotbal. Dacă Mutu spune asta, e părerea lui. Nu poți să te superi pe un om că spune părerea lui”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și