Închide meniul

„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 18:06

Reclamă
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru? Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul şi-a decis viitorul

"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă a fost sunat de Adrian Mititelu sau de Mihai Rotaru. Rămas liber de contract după ce a demisionat de la CFR Cluj, „Briliantul” şi-a decis viitoru. Acesta a transmis că nu a fost contactat de cei doi patroni din Bănie, mărturisind că îşi doreşte o pauză, după scurta aventură de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, după umilinţa suferită de clujeni în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara. În locul său, Neluţu Varga îl va aduce pe Dan Petrescu, din vară.

„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu

Adrian Mutu regretă să o vadă pe fosta sa echipă, FCU Craiova, pe ultimul loc din Liga 1, fiind convins că Adrian Mititelu traversează o perioadă critică. Antrenorul a dezvăluit că nu este interesat să preia vreo echipă până în vară, dezvăluind că nu a fost sunat nici de Mihai Rotaru, dat fiind faptul că Universitatea Craiova a rămas fără tehnician.

De asemenea, Adrian Mutu a glumit şi a declarat că îi va prelua modelul lui Dan Petrescu şi îşi va lua o scurtă pauză de la fotbal, până în vară.

„Îmi pare rău să o văd pe FC U pe ultimul loc și Dinamo are șanse mari, trebuie să câștige puncte. (n.r. -Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.r. – Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Reclamă
Reclamă 4

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi.

Mă refer la CFR și CS U Craiova, au ieșit din Cupă și vor locul doi. Miza campionatului dispare pentru că FCSB a pus punctul pe I și locul doi rămâne miza cea mai importantă”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB. Foarte aproape de cucerirea titlului din Liga 1, Becali se gândeşte la o vară extraordinară şi speră să ajungă în Champions League.

Reclamă

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, a declarat recent că le va fi imposibil celor de la FCSB să treacă de toate tururile preliminare, pentru a evolua împotriva celor mai tari echipe din Europa.

„Când am intrat în fotbal, era mai căzut fotbalul românesc decât acum. Acum e ruta campioanelor, dar pe vremea aia era greu rău de tot. Am spus că aduc Real Madrid și a făcut Dumnezeu să fie Real Madrid.

Oamenii nu cred, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate orice la fotbal. Dacă Mutu spune asta, e părerea lui. Nu poți să te superi pe un om că spune părerea lui”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și