Închide meniul

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United. Cum a sărbătorit reușita

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2022, 8:52

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United. Cum a sărbătorit reușita

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United / Profimedia

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United nu a întârziat să apară. Starul care fusese exclus din echipă pentru meciul cu Chelsea a închis tabela cu Sheriff Tiraspol, 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În afară de reușita din minutul 81, Ronaldo a mai avut o ratare uriașă în prima repriză, dar și un gol anulat. A ieșit bine pentru diavoli, până la urmă, Dalot și Rashford marcând înaintea portughezului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United

”O muncă importantă a echipei și o victorie bună. Rămânem împreună. Hai, United”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe Instagram, care a adunat 6 milioane de aprecieri, în primele 9 ore.

După ce s-a antrenat la lotul de juniori, fiind exclus din prima echipă, Cristiano Ronaldo a fost folosit toate minutele în duelul de Europa League. Totuși, bucuria lui a fost atipică după marcarea golului de 3-0, el ducând mâinile spre piept și privind în sus.

Reclamă

Ce a declarat Erik ten Hag, după golul lui Cristiano Ronaldo

”A luptat să obțină pozițiile cele mai bune. Nu a renunțat. Cred că asta a făcut toată cariera lui. De aceea e atât de bun.

La final, a primit recompensa. Presiune e mereu acolo. Ronaldo știe asta și va trebui să muncim. Toți jucătorii lui United știu asta”, a spus Ten Hag, citat de Reuters.

Cristiano Ronaldo: „Nu m-am schimbat!”

După ce a fost exclus din lot, Ronaldo a dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

Reclamă 4 / 0/3

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale sociale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și