Închide meniul
Foto

Cum arată femeia cu care Tibor Selymes şi-a refăcut viaţa, după două mariaje eşuate: „Alături de tine simt că pot să lupt!”

Publicat: 5 februarie 2024, 18:29

Reclamă
Cum arată femeia cu care Tibor Selymes şi-a refăcut viaţa, după două mariaje eşuate: „Alături de tine simt că pot să lupt!”

Cum arată femeia cu care Tibor Selymes şi-a refăcut viaţa, după două mariaje eşuate

Tibor Selymes / Facebook

Tibor Selymes (53 de ani) se simte foarte împlinit din punct de vedere personal, după ce a avut două mariaje eşuate. Iată cum arată femeia cu care Tibor Selymes şi-a refăcut viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tibor Selymes are acum o relaţie cu Laura Sandu, o femeie care are trei copii dintr-un mariaj anterior.

Cum arată femeia cu care Tibor Selymes şi-a refăcut viaţa, după două mariaje eşuate: „Alături de tine simt că pot să lupt!”

Alături de tine simt că pot să lupt, să râd, să dăruiesc… să trăiesc. Te iubesc!”, îi transmitea Tibor Selymes iubitei sale, Laura Sandu, pe Facebook.

Tibor Selymes a fost căsătorit cu Krisztina și, ulterior, cu Daniela. Niciunul dintre cele două mariaje pe care le-a avut nu au durat, încheindu-se cu un divorţ.

Acum, Tibor Selymes pare foarte fericit. El şi Laura Sandu sunt nu numai iubiţi, ci şi parteneri de afaceri. Laura Sandu activa şi anterior în domeniul antreprenorial, dar de când formează un cuplu cu fostul fotbalist, cei doi au înfiinţat şi o firmă împreună.

Reclamă
Iubita lui Tibor Selymes îi este şi partener de afaceri fostului jucător al naţionalei / Facebook
Iubita lui Tibor Selymes îi este şi partener de afaceri fostului jucător al naţionalei / Facebook

Tibor Selymes a fost component al Generaţiei de Aur. El a fost prezent la Campionatul Mondial din 1994, acolo unde România a ajuns până în sferturile de finală. România a fost eliminată dramatic, la penalty-uri, de Suedia. Dacă ar fi obţinut atunci victoria, „naţionala”, din care mai făceau parte, printre alţii, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu sau Florin Răducioiu, ar fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia.

Tibor Selymes a jucat, la nivel de club, la Dinamo, Cercle Brugge, Anderlecht, Standard Liege sau Apollon Limassol. A evoluat, o perioadă, şi în Ungaria.

Generația de Aur s-a reunit! Imagini de colecție cu cei mai importanți fotbaliști din istoria României

Generația de Aur s-a reunit! O parte din componenții cele mai importante reprezentative din istoria echipei naționale s-au reîntâlnit, în cadrul unui eveniment.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada în care aceștia reprezentau țara noastră, echipa națională a atins cele mai mari performanțe din istorie. Printre reușitele acestora se numără rezultatele de la Campionatele Mondiale din anii 90, dar și victorii imense, cum ar fi cea în fața Argentinei (scor 3-2), din anul 1994.

În decursul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul unui eveniment, o parte a jucătorilor care au făcut parte din Generația de Aur a fotbalului românesc s-au reunit. Este vorba despre: Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Gică Popescu, Ionuț Lupescu și de Gheorghe Mihali.

Momentul deosebit a fost imortalizat de către Gică Popescu, care a făcut o postare pe contul personal de Instagram.

De asemenea, și Ilie Dumitrescu a publicat o fotografie din cadrul acestui eveniment, de la care Gică Hagi a fost marele absent.

Foștii fotbaliști prezenți la respectivul eveniment le-au oferit fanilor cea mai frumoasă perioadă a fotbalului românesc. Performanțele acestora au scos în nenumărate rânduri o țară întreagă în stradă, pentru a sărbători reușitele înregistrate la momentele respective. Din nefericire, dată fiind situația actuală a fotbalului românesc, fanii primei reprezentative, sau chiar și suporerii echipelor de club din România, sunt nevoiți, cel puțin momentan, să trăiască din amintiri.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și