Închide meniul

Generația de Aur s-a reunit! Imagini de colecție cu cei mai importanți fotbaliști din istoria României

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 15:26

Reclamă
Generația de Aur s-a reunit! Imagini de colecție cu cei mai importanți fotbaliști din istoria României

Generația de Aur s-a reunit!

O parte a Generației de Aur / Instagram Gică Popescu

Generația de Aur s-a reunit! O parte din componenții cele mai importante reprezentative din istoria echipei naționale s-au reîntâlnit, în cadrul unui eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada în care aceștia reprezentau țara noastră, echipa națională a atins cele mai mari performanțe din istorie. Printre reușitele acestora se numără rezultatele de la Campionatele Mondiale din anii 90, dar și victorii imense, cum ar fi cea în fața Argentinei (scor 3-2), din anul 1994.

Generația de Aur s-a reunit! Foștii internaționali, din nou împreună

În decursul zilei de astăzi, în cadrul unui eveniment, o parte a jucătorilor care au făcut parte din Generația de Aur a fotbalului românesc s-au reunit. Este vorba despre: Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Gică Popescu, Ionuț Lupescu și de Gheorghe Mihali.

Momentul deosebit a fost imortalizat de către Gică Popescu, care a făcut o postare pe contul personal de Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Gica Popescu (@gica.popescuromania)

Reclamă

De asemenea, și Ilie Dumitrescu a publicat o fotografie din cadrul acestui eveniment, de la care Gică Hagi a fost marele absent.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Ilie Dumitrescu (@ilie_dumitrescu)

Foștii fotbaliști prezenți la respectivul eveniment le-au oferit fanilor cea mai frumoasă perioadă a fotbalului românesc. Performanțele acestora au scos în nenumărate rânduri o țară întreagă în stradă, pentru a sărbători reușitele înregistrate la momentele respective.

Reclamă 4 / 0/3

Din nefericire, dată fiind situația actuală a fotbalului românesc, fanii primei reprezentative, sau chiar și suporerii echipelor de club din România, sunt nevoiți, cel puțin momentan, să trăiască din amintiri.

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur: „Fără îndoială”

Antrenorul campioanei României a menţionat echipa naţională de tineret care a ajuns în semifinalele Campionatului European U21 din 2019.

La turneul final din Italia, România a obţinut atunci şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ceea ce a reprezentat revenirea echipei de fotbal a României la Jocurile Olimpice după 57 de ani.

În urmă cu patru ani, România U21 ieşea dintr-o grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia şi ajungea în semifinale, acolo unde pierdea în faţa Germaniei, scor 2-4.

Întrebat de spaniolii de la Marca dacă generaţia care ne-a reprezentat în Italia este cea mai bună după Generaţia de Aur, Gică Hagi a spus:

„Da, fără îndoială. Este o echipă care a ajuns în semifinale. Această echipă a bătut de Anglia şi Croaţia şi a înscris multe goluri, a jucat un fotbal foarte frumos. Este o generaţie cu mult talent”, a spus Hagi, pentru Marca.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și