Închide meniul
Foto

Cum arată, în realitate, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”. Ivana Knoll, fotografiată de paparazzi pe plajă

Publicat: 9 septembrie 2023, 20:07

Reclamă
Cum arată, în realitate, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”. Ivana Knoll, fotografiată de paparazzi pe plajă

Cum arată, în realitate, "cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială"

Ivana Knoll, surprinsă de paparazzi / Colaj Profimediaimages

Cum arată, în realitate, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”. Ivana Knoll a avut un succes uriaş la turneul final din Qatar şi a ajuns la peste 3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. A devenit cea mai cunoscută susţinătoare a naţionalei de fotbal a Croaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Croaţia a profitat de notorietatea extraordinară şi a adunat sume uriaşe de bani. S-a mutat în Statele Unite şi s-a angajat ca model. Imaginile postate de ea, pe reţelele sociale, adună mereu sute de mii de aprecieri.

Cum arată, în realitate, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”. Imagini surprinse de paparazzi cu Ivana Knoll

Ivana a fost acuzată deseori că îşi modifică prea mult imaginile pe care le postează pe conturile ei, în încercarea de a le înfrumuseţa. Croata a ajuns să fie urmărită de paparazzi, iar ultimele fotografii făcute de aceştia sunt unele surprinzătoare.

Ivana a revenit în Europa şi a fost surprinsă pe o plajă din Marbella. L-a avut alături pe un om de afaceri din SUA, Amir Nejad. Imaginile făcute de paparazzi s-au viralizat imediat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În vârstă de 30 de ani, Knoll a fost greu de recunoscut, mai ales că a purtat în permanenţă o pereche de ochelari de soare şi părul prins.

Reclamă

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

Reclamă 4 / 0/3

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă. Este estimată la 1.5 milioane de dolari!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și