Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Răspunsul dat de „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 13:23 / Actualizat: 27 februarie 2023, 20:34

Ivana Knoll este fosta Miss Croaţia

Ivana Knoll este fosta Miss Croaţia / Instagram

Ivana Knoll a atras toate privirile la Mondialul din Qatar şi a ajuns să fie asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modelul în vârstă de 30 de ani a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Reclamă

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

Reclamă

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă. Este estimată la 1.5 milioane de dolari!

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat în vârstă de 30 de ani le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Reclamă

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Reclamă
Citește și: