Închide meniul
Foto

Cum arată şi ce face Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 18:51

Reclamă
Cum arată şi ce face Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeş

Cornel Penescu a fost patron la FC Argeş

Hepta

Cum arată şi ce face Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeş. Cornel Penescu ieşit din lumina reflectoarelor după ce a fost eliberat din închisoare, însă fiica sa este în centrul atenţie. Alexandra este prezentatoare la o televiziune locală din Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Penescu face senzaţie şi pe reţelele de sociliazare. Fiica fostului patron de la FC Argeş este de o frumuseţe ieşită din comun şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Cum arată şi ce face Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeş

Pe lângă job-ul din televiziune, Alexandra Penescu se ocupă şi de o afacere a familie. Alexandra administrează o firmă de taxiuri. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI CORNEL PENESCU)

Cornel Penescu are doi copii. Pe lângă Alexandra, Cornel Penescu îl mai are pe Andrei, cel care s-a ocupat de echipă în timpul în care tatăl său se afla la închisoare. Penescu a fost condamnat în mai mult dosare, printre care şi pentru dare de mită pentru arbitri.

Cornel Penescu a fost lăudat de un fost jucător de la FC Argeş

Cornel Penescu a fost lăudat de Iulian Tameş, un fost jucător de la FC Argeş. Tameş a spus că Penescu a fost singurul patron din fotbalul românesc care plătea salariile la zi.

Reclamă
Reclamă 4

La FC Argeș m-am simțit foarte bine, din toate punctele de vedere. Cred că, financiar, FC Argeș a fost singurul club unde n-am avut nicio întârziere cu banii. Din punctul meu de vedere, Cornel Penescu a fost cam cel mai bun patron pe care l-am avut. 

Mă refer la remunerații, nu la ceea ce s-a întâmplat rău cu FC Argeș. Am avut un salariu destul de bun acolo, iar domnul Penescu a fost foarte OK cu mine. Penescu era un om foarte sufletist și foarte înțelegător. La televizor, a părut că îl copiază pe Gigi Becali, dar să știți că a fost un om foarte cuminte. 

Uneori, mai venea prin vestiar. El nu era mulțumit nici dacă băteai cu 3 sau 4 la 0. Ne spunea: „Ce e asta, mă? Așa se joacă?”. Dar când îi plăcea cum a jucat echipa, venea și ne dădea bani în plus„, a povestit Iulian Tameş, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:58

Georgia – Cehia 1-1. Selecționatele s-au încurcat reciproc, în meciul de totul sau nimic! Cum arată clasamentul în Grupa F

17:40

LIVE VIDEOAlexandru Avasiloaie luptă acum, în finala la sărituri de la 3 metri de la Campionatul European de Nataţie, LIVE în AntenaPLAY

17:30

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă: „Putem face surpriza!”

17:08

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

17:06

David Popovici, discurs de mare campion la revenirea în România: „Nu ar fi înţelept să spun asta!”

16:55

VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și