Închide meniul
Foto

Cum își petrece Florinel Coman Sărbătorile! „Mbappe de România”, primul Crăciun alături de fetița lui

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 16:06

Reclamă
Cum își petrece Florinel Coman Sărbătorile! „Mbappe de România”, primul Crăciun alături de fetița lui

Reacţia lui Florinel Coman după FCSB - Farul 2-3

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Florinel Coman va petrece Sărbătorile în familie. Va fi primul Crăciun al mijlocașului de la FCSB alături de fetița lui, Kasia, care s-a născut în vara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și partenera lui, Ioana Timofeciuc, au devenit părinți în acest an. Kasia, micuța celor doi, a fost creștinată luna trecută, iar nași i-au fost Denis Drăguș și soția lui.

Cum își petrece Florinel Coman Sărbătorile

Florinel Coman a postat pe contul oficial de Instagram două fotografii în care este surprins alături de soția și fiica lui, lângă brad. „Crăciunul în 3”, a fost mesajul transmis de mijlocașul de la FCSB.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Ioana Coman (Timofeciuc) (@ioanatm)

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc formează o relație de mai bine de cinci ani, iar în luna iunie, a acestui an, au devenit oficial soț și soție. Ulterior, Ioana (23 de ani) a dat naștere unei fetițe, la scurt timp după nuntă, numele său fiind Kasia.

Reclamă

Florinel Coman a intrat într-o scurtă vacanță, până când FCSB va relua pregătirile. Roș-albaștrii se vor reuni pe 5 ianuarie, iar trei zile mai târziu vor pleca în Turcia, într-un cantonament programat în Antalya. Mijlocașul și-a exprimat dorința de a se transfera de la trupa lui Gigi Becali, pentru a prinde mai multe minute.

Eduard Novak, mesaj de Sărbători pentru sportivii români

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, într-un mesaj de Sărbători postat pe pagina personală de Facebook, că îşi doreşte în 2023 ca sportivii să aibă rezultate la fel de bune ca în 2022.

Iată ce le-a transmis Eduard Novak sportivilor români:

Reclamă 4 / 0/3

„Mesajul meu de sărbători vine atât cu o felicitare, pentru toţi cei care au avut rezultate deosebite în 2022, cât şi cu o încurajare pentru noi performanţe în 2023. Iar pentru toţi ceilalţi prieteni ai sportului, pentru toată lumea, am o urare specială, despre ceea ce ne învaţă sportul mereu. Vă doresc un Crăciun fericit, sărbători cu tihnă, sănătate şi încredere într-un 2023 mai bun!„, a notat Novak.

“În ajun de 2023 ne dorim să avem rezultate la fel de bune pe plan sportiv ca în acest an. Şi mai ales le doresc mult succes tuturor celor care vor intra în pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024”, a afirmat ministrul în mesajul video.

David Popovici nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun

Popovici n-a fost des cu colindul atunci când era mic, însă amintirile lui legate de Crăciun şi copilărie sunt puternice. Înotătorul are un obiect primit de la Moş, pe care îl păstrează şi acum.

„Cea mai frumoasă amintire cu dimineaţa de Crăciun este de când mi-am dorit şi i-am cerut moşului să devin shaolin şi m-am trezit dimineaţa cu două beţe, de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul nişte litere aleatoriu în japoneză… A fost cel mai tare cadou, încă am beţele acelea”, îşi aminteşte David Popovici.

Campionul în vârstă de 18 ani nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun în acest an şi recunoaşte că-i place mai mult să ofere daruri, decât să primească. Deşi n-a avut timp de shopping, este dispus să le ofere părinţilor săi absolut orice.

„Nu m-am gândit ce îmi doresc eu de Crăciun, nici la ce le voi lua părinţilor, dar ştiu ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult: să fac cadouri oamenilor dragi. Mereu când ofer un cadou si fac fericit pe cineva mă simt mai bine decât dacă primesc eu ceva. Nu ştiu dacă neapărat anul acesta, dar vreau să le dau alor mei măcar ce mi-au oferit ei de-a lungul vieţii, dacă nu chiar înmulţit”, a adăugat el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și