Închide meniul
Foto

„Cum poate un tată să facă asta?” Milionarul celebru, pus la zid după ce a ajuns în tribunale cu propriul fiu

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2024, 12:18

Reclamă
„Cum poate un tată să facă asta?” Milionarul celebru, pus la zid după ce a ajuns în tribunale cu propriul fiu

"Cum poate un tată să facă asta?" Bogdan Lobonţ, pus la zid după ce a ajuns în tribunale cu propriul fiu

Bogdan Lobonţ / Hepta

Bogdan Lobonţ a fost pus la zid, după ce a ajuns în tribunale cu propriul fiu. Agenta tânărului jucător l-a criticat în termeni duri pe fostul internaţional, şi a dezvăluit că acesta i-a intentat proces fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ a fost căsătorit timp de patru ani, între 2002 şi 2006, cu Loredana. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Andrei, care are 20 de ani şi evoluează la CS Plopeni, în Liga a 3-a.

Bogdan Lobonţ, pus la zid după ce a ajuns în tribunale cu propriul fiu

Conform cancan.ro, Bogdan Lobonţ se află într-un proces deschis cu fiul său. În urmă cu ceva timp, tânărul şi-a executat silit tatăl pentru faptul că acesta nu i-a mai plătit taxa de şcolarizare.

Antrenorul cu portarii de la Rapid nu a renunţat însă, şi a făcut apel, astfel că la finalul anului trecut, magistraţii au decis faptul că propririle care au fost puse pe conturile sale au fost nelegale.

Conform sursei citate mai sus, ca urmare a ultimei decizii luate în instanţă, Andrei trebuie să-i restituie lui Bogdan Lobonţ suma de 2238 de lei, plus alte cheltuieli de judecaă.

Reclamă

De asemenea, procesul nu se încheie aici, deoarece fostul internaţional se judecă cu fiul său şi pentru reducerea pensiei alimentare, care iniţial era de 5000 de euro pe lună, iar ulterior a scăzut la 1800 de euro.

După ce acest scandal a luat amploare, impresara fiului lui Bogdan Lobonţ a luat atitudine şi a oferit o reacţie categorică. Aceasta l-a pus la zid pe fostul internaţional şi a dezvăluit că de fapt, întregul proces a pornit din iniţiativa acestuia, şi nu a fiului lui.

Fiul lui Bogdan Lobonţ, apărat de impresara lui: „Lucrurile stau altfel!”

Impresara tânărului jucător a dezvăluit şi faptul că pensia alimentară pe care Bogdan Lobonţ i-o plăteşte fiului lui este de doar 1000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut ca presa vuiește despre procesul pe care Andrei Lobonţ l-ar fi început contra tatălui său, Bogdan Lobonţ.

Numai că totul porneşte de la o gravă eroare: nu Andrei, ci Bogdan Lobonţ este cel care a intentat acest proces despre care se scrie.

Pentru mine oricum este incredibil cum un tată poate sa facă așa ceva, dar asta este altă discuţie, fiecare procedează aşa cum consideră. Mai ales că în cazul de față vorbim despre o persoană fără probleme financiare, care are un job, bun la o echipă foarte bună din Liga 1. Un om care poate să plăteasca 1.000 de lei pe luna copilului său, chiar şi fără să se ajungă în instanţă. Dar pe care, culmea, nu i-a dat!

Deci lucrurile stau exact invers, dar dacă pana acum Andrei nu a vorbit, nu o va face nici de acum încolo!

Nu a crezut că tatăl lui va alege instanţele de judecată în locul unui dialog cu el, dar din păcate aţa s-a întâmplat!

Ar fi multe de spus, dar Andrei preferă liniștea şi alege să muncească în continuare pentru cariera pe care şi-o construieşte! Chiar şi fără ajutorul omului care l-ar putea ajuta cel mai mult”, a transmis Liubliana Nedelcu, pe pagina sa de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și