Închide meniul
Foto

Celebrul milionar român care merge cu metroul şi autobuzul, dat în judecată de fiul lui! „Război” total în instanţă între cei doi

Publicat: 5 ianuarie 2024, 12:15

Reclamă
Celebrul milionar român care merge cu metroul şi autobuzul, dat în judecată de fiul lui! „Război” total în instanţă între cei doi

Celebrul milionar român care merge cu metroul şi autobuzul, dat în judecată de fiul lui

Bogdan Lobonţ / Hepta

Celebrul milionar român care merge cu metroul şi autobuzul, Bogdan Lobonţ (45 de ani), se luptă în instanţă cu fiul său. Cristian Andrei Lobonţ, care are 20 de ani, a urmat cariera tatălui său, fiind şi el fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul anului trecut, Cristian Andrei Lobonţ s-a transferat la CSO Plopeni, de la Rapid II. Tânărul evoluează ca fundaş central.

Celebrul milionar român care merge cu metroul şi autobuzul, dat în judecată de fiul lui!

Cristian Andrei Lobonţ duce un „război” total în instanţă cu tatăl său celebru, Bogdan Lobonţ. Potrivit cancan.ro, lupta din tribunale dintre cei doi a început în momentul în care Cristian Andrei Lobonţ şi-a executat silit tatăl pentru taxa de şcolarizare.

Bogdan Lobonţ a făcut apel în instanţă la această decizie şi a avut câştig de cauză. Sursa citată notează că fiul lui Lobonţ trebuie să îi restituie tatălui său suma de 2.238 de lei, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Antrenorul cu portarii de la Rapid avea poprire pe conturi în urma deciziei instanţei de a fi executat silit în acest caz.

Reclamă

Bătălia în instanţă continuă între Bogdan Lobonţ şi fiul său şi în alt dosar, legat de stabilirea pensiei alimentare. În primă fază, Bogdan Lobonţ a obţinut în instanţă reducerea pensiei alimentare la 1/6 din veniturile sale, dar procesul se judecă în continuare, un nou termen fiind stabilit pentru martie 2024.

Bogdan Lobonţ circulă cu metroul şi autobuzul prin Bucureşti

În prezent antrenor cu portarii la Rapid, Bogdan Lobonţ este unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut România. El a evoluat, de-a lungul carierei, la Corvinul, Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina şi AS Roma.

El a evoluat până la vârsta de 40 de ani, retrăgându-se de la AS Roma în 2018. Lobonţ a apărat poarta naţionalei în 85 de partide, fiind titularul postului de portar al României la EURO 2008.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Lobonţ a explicat de ce preferă să circule cu metroul şi autobuzul în Capitală, cel mai aglomerat oraş din ţara noastră. Şi când lucra la FRF, Bogdan Lobonţ prefera să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

De la mine din cartier, din Aviației și până la Federație, cu mașina, am făcut cu 15 minute mai mult. Pentru mine, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul, metroul este cel mai comod mijloc de locomoție. Am două minute de așteptare în stație și 20-25 de minute până la Piața Muncii”, declara Bogdan Lobonţ pentru playsport.ro.

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea

Bogdan Lobonţ a făcut la AS.ro LIVE dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea. Lobonţ, Ibrahimovic şi Mitea au fost colegi la Ajax Amsterdam. „Lobby” a mărturisit că vorbeşte din când în când cu Zlatan Ibrahimovic. Cu Mitea nu a mai vorbit în ultima vreme şi nu mai ştie ce face.

Sunt multe poveşti cu Ibrahimovic. Mie nu mi-a dat niciuna după ceafă, dar avea felul lui de a discuta cu persoanele cu care interacţiona. Un băiat extraordinar. Am vorbit cu el, dar acum ceva timp. Nu vorbim foarte des, dar când am avut nevoie de ceva am apelat la el.

Nu mai ştiu nici eu nimic de Nicky. N-am mai vorbit de foarte mult timp. A stat la mine în casă. Am vorbit foarte mult despre el în ultima vreme şi nu vreau să-l răscolesc pe el. Ştiu cât suferă că a fost acolo sus şi acum cu siguranţă nu mai este unde a fost”, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro LIVE.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și