Închide meniul
Foto

Cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica. Teodora Stoica trece printr-un moment extraordinar

Reclamă

Publicat: 5 iunie 2023, 14:42

Cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica. Teodora Stoica trece printr-un moment extraordinar

Cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica

Teodora Stoica, alături de Mihai Stoica / Colaj Facebook

S-a aflat cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica. Teodora Stoica a venit cu noi detalii şi le-a arătat fanilor ei modul prin care reuşeşte să traverseze cel mai bun moment al vieţii ei. Tânăra de 28 de ani este pasionată de sport şi surprinde la fiecare apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora s-a confruntat cu grave probleme medicale, dar s-a vindecat şi acum este de neoprit. În urmă cu un an a participat la Timişoara Triatlon şi s-a întrecut în probele de înot, ciclism şi alergare. Continuă să se antreneze la maximum şi demonstrează din ce este în stare în postările de pe reţelele sociale.

Cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica

În weekend, fiica managerului general de la FCSB a pedalat peste 40 de kilometri şi şi-a dorit să îşi depăşească limitele şi în bazinul de înot, acolo unde a parcurs o distanţă de 2.700 de metri. „Memeluşa” e în formă de zile mari şi arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Teodora este extrem de atentă şi la alimentaţie. A postat, pe Instagram, o imagine cu ceea ce a mâncat. S-a limitat la o salată.

Teodora Stoica
Teodora Stoica este fiica lui MM

Fiica lui MM a anunţat că sportul a ajutat-o să treacă peste cele mai dificile momente.

Reclamă

Am încercat toate sporturile, tenis, handbal şi fotbal, dar nu s-au prins. Eu nu sunt bună la nimic cu minge. Prefer să alerg, să fac sală. Eram într-o perioadă mai grea şi chiar tatăl meu mi-a spus nu sta, fă sport, mişcă-te, că o să înţelegi, o să vezi cât e de important şi practic sportul m-a scos din nişte stări destul de rele.

Am fost la un semimaraton şi chiar Ovidiu Kurti (n.r. – kinetoterapeutul de la FCSB) mi-a spus, dar dacă tot ai fost şi ţi-a plăcut, de ce nu încerci şi un triatlon? M-am gândit bicicletă, înot… Îmi place să merg cu bicicleta. Hai să încerc şi înotul. Ciudat acum e că înotul e proba preferată. Am cam două antrenamente pe zi, mă duc de trei, patri ori pe săptămână la înot şi apoi alternez. Fac bicicletă, alergare şi sală„, spunea Teodora Stoica într-un interviu pentru orangesport.ro.

„Memeluşa” a mers în acest an, alături de Paul Georgescu, la Campionatul Mondial de Ape Înghețate. Competiţia avut loc în Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, de la Gigi Becali

Teodora Stoica a făcut Facultatea de Drept şi este nelipsită de la birourile clubului din Berceni. L-a convins pe Gigi Becali că merită să fie plătită pe măsură. Au şi apărut detalii despre suma pe care o încasează, lună de lună, de la latifundiarul din Pipera.

Potrivit cancan.ro, Teodora primeşte un salariu lunar de 4.000 de euro. „Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții”, anunţă sursa citată.

MM spunea, în urmă cu cinci ani, că a vorbit cu Gigi Becali pentru a-şi angaja fiica la departamentul de marketing. Totul după ce Teodora şi-a încheiat studiile la Barcelona.

Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta.

E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă.

Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional„, spunea Mihai Stoica, pentru wowbiz.ro, în 2018.

Reclamă
Recomandări
  • Cum se menţine în formă fiica lui Mihai Stoica
  • Teodora Stoica trece printr-un moment extraordinar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și