Închide meniul
Foto

Cum se menține în formă soția lui Gabi Tamaș: „Am văzut rezultatele!”. Ioana a ajuns chiar și la medicul estetician

Publicat: 25 mai 2023, 17:01

Cum se menține în formă soția lui Gabi Tamaș

Ioana şi Gabi Tamaş / Colaj Instagram

  • Cum se menține în formă soția lui Gabi Tamaș
  • Ioana Tamaş a apelat chiar şi la medicul estetician

Nu este un secret cum se menține în formă soția lui Gabi Tamaș. Ioana Tamaș are 35 de ani și arată uimitor. Chiar ea a recunoscut că a ajuns și pe mâna medicului estetician, dar nu a luat decizii drastice și a ales doar să își corecteze mici imperfecțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana l-a cunoscut încă de când avea 16 ani pe fundașul care are 67 de selecții la echipa națională. De atunci, cei doi trăiesc o poveste de dragoste. Au împreună și o fetiță și au trecut împreună prin mai multe momente grele.

Cum se menține în formă soția lui Gabi Tamaș

Ioana Tamaș este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A dezvăluit că sportul o ajută extrem de mult și că este nelipsită din sala de fitness.

Reclamă

După ce am născut m-am ambiționat cu sala. Aveam nunta în două luni și nu îmi intra rochia de mireasă pe mine. Și eu făcusem comandă. Am făcut foamea vreo două luni, ceea ce nu e bine.

Normal slăbești mâncând, trebuie să mănânci, dar sănătos, echilibrat. Și de atunci, pentru că am slăbit foarte rău, am decis să merg la sală, să pun masă musculară. Să îmi măresc masa musculară sănătos, nu cu pizza. Așa am început să merg la sală, am văzut rezultatele și e bine așa„, declara Ioana Tamaș, în trecut, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Reclamă

Marea iubire a lui Gabi Tamaș a oferit declarații chiar în cabinetul unui medic estetician. A fost suspusă atunci unei mici intervenții. A recunoscut că nu s-ar feri să apeleze și la alte operații estetice, în cazul în care va simți nevoia de așa ceva.

Eu am schimbat deja ceva. Am venit să îmi topesc acidul hialuronic din buze. Eu nu mai am altă operație estetică. Dacă va fi nevoie, o să îmi fac, de ce nu!„, a mai spus soția lui Gabi Tamaș.

Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile. A recunoscut că încerca să îl țină pe Gabi departe de ieșirile nocturne. Fundașul a fost implicat într-un scandal monstru în perioada în care era în Israel și a ajuns atunci după gratii. Revenit în țară, Tamaș a ajuns în prezent să joace pentru Concordia Chiajna. La 39 de ani, nu se gândește la retragere.

Reclamă

Gabi Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”

Gabriel Tamaş a avut un răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”. Tamaş le-a răspuns celor care îl acuză că îi place să consume alcool. Actualul fundaş de la Concordia Chiajna a spus că s-a obişnuit să audă acelaşi discurs. În schimb, Tamaş e deranjat de suporterii care îl înjură şi, după aceea, vor să facă poze cu el.

Nu mai sunt deranjat, sunt imun. Sunt obişnuit şi au văzut că nu mai au ce să îmi facă. Ce să îmi zică? Sunt beţiv? Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament? Că beau o bere şi nu mă feresc. Vine unul şi face poză. Şi o dă la ziar. Şi, pac, Gabi Tamaş mort de beat şi bea o bere.

Nu e prima bere, e a 10-a. Dacă nu m-au înjurat pe stadion şi când ies afară stau şi fac poze cu mine. Acum nu mă mai înjuraţi?! Poate sunt unii frustraţi acasă, se ceartă cu nevestele şi ne înjură pe noi. Prostia pe care o fac, că mă înjură, mă mobilizează şi mai tare„, a spus Gabriel Tamaş în podcastul Victory Extra Time.

Reclamă
Citește și: