Închide meniul
Foto

„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!” Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Cum a apărut superba Ioana

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2023, 13:18

Reclamă
„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!” Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Cum a apărut superba Ioana

Transformarea radicală a Ioanei, soţia lui Gabriel Tamaş

Colaj Instagram

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Frumoasa Ioana şi-a schimbat look-ul, iar fanii au reacţionat imediat. Ioana a apărut alături şi de soţul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Tamaş a revenit în forţă pe reţelele de socializare şi-a dezvăluit schimbare de look. Fanii soţiei lui Gabriel Tamaş au reacţionat imediat.

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş

„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!”, a fost unul dintre mesajele primite la postarea în care şi-a afişat noul look. (VEZI SCHIMBAREA DE LOOK ŞI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI GABI TAMAŞ)

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția!

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția. Fundașul Concordiei Chiajna, ajuns la 39 de ani, este căsătorit din 2012 cu Ioana Tamaș. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Selena.

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții în naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Reclamă

Soția lui Gabi Tamaș este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile. A recunoscut că încerca să îl țină pe Gabi departe de ieșirile nocturne.

Eu îl cert mai rău. Când vine acasă și mai vrea să iasă cu băieții, mă supăr. Mie nu îmi spune nimic, îi spun eu„, a mai spus Ioana.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și