Închide meniul

Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar! Ce a primit înainte de procesul în care e acuzat de viol

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:23

Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar! Ce a primit înainte de procesul în care e acuzat de viol

Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar

Dani Alves și Neymar / Profimediaimages

Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar. A apelat la bunul său prieten de după gratii, cu o lună îaninte să înceapă procesul în care fostul fundaș al Barcelonei este acuzat de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesul fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de o tânără că a violat-o într-o discotecă în decembrie 2022, va avea loc la 5, 6 şi 7 februarie, a anunţat tribunalul din Barcelona.

Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar!

Dacă va fi găsit vinovat, Alves riscă să fie condamnat la nouă ani de închisoare. Procurorii, care l-au acuzat de „agresiune sexuală„, au cerut, de asemenea, ca reclamanta să fie despăgubită cu 150.000 de euro şi ca lui Alves să i se „interzică să se apropie” de ea timp de zece ani.

Potrivit marca.com, care citează presa braziliană, Dani Alves i-e carut lui Neymar să îl împrumute cu cei 150.000 de euro de care avea nevoie. Starul lui Al Hilal nici nu a stat pe gânduri și i-a transmis tatălui său să vireze imediat banii. Mai mult, acesta l-a trimis și pe Gustavo Xisto, unul dintre cei mai buni avocați cu care colaborează, să îl reprezinte pe Alves la proces.

Neymar și Dani Alves sunt buni prieteni. Au fost mai mult de un deceniu coechipieri la naționala Braziliei, dar au jucat împreună și la Barcelona și PSG.

Reclamă

Acuzațiile care i se aduc lui Dani Alves

Alves este în arest preventiv din ianuarie într-o închisoare din apropiere de Barcelona. Jucătorul neagă faptele, care ar fi avut loc în toaletele din zona VIP a clubului de noapte Sutton din Barcelona în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022. Potrivit acuzării, jucătorul, care se afla în vacanţă la Barcelona după ce a participat la Cupa Mondială din Qatar cu naţionala Braziliei, a manifestat o „atitudine violentă” faţă de tânără, obligând-o să întreţină relaţii sexuale în ciuda refuzului acesteia.

Reclamanta, care a primit îngrijiri medicale în acea noapte şi a depus plângere la 2 ianuarie, suferă în prezent de „stres post-traumatic de intensitate general ridicată„, pentru care este monitorizată, potrivit procurorului.

Justiţia spaniolă s-a opus în repetate rânduri eliberării lui Dani Alves în aşteptarea procesului său, invocând un „risc ridicat de fugă” a jucătorului în Brazilia, care, ca multe alte ţări, nu îşi extrădează în general cetăţenii. Alves şi-a schimbat povestea de mai multe ori, ajungând să spună într-o înregistrare video la începutul lunii ianuarie că nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă. El a justificat acest lucru spunând că nu a vrut să îşi pună în pericol căsnicia.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Dani Alves ar putea fi dată în judecată

Procuratura din Barcelona ia în considerare posibilitatea de a o acţiona în justiţie pe Lucia Alves, mama lui Dani Alves, pentru că a postat pe reţelele sale de socializare imagini cu tânăra care îl acuză de viol pe jucător. Avocatul tinerei a anunţat deja că va depune o plângere împotriva Luciei Alves, relatează presa spaniolă.

Imaginile distribuite pe Instagram de Lucia Alves arată fotografii şi videoclipuri cu o tânără blondă, presupusa victimă a jucătorului, care discută cu ceea ce pare a fi vărul ei despre cum să obţină faimă şi bani.

De asemenea, mama lui Dani Alves declină identitatea tinerei şi detalii personale despre ea, anunță news.ro. „Cei care au încredere în Dumnezeu nu pierd niciodată bătălia„, a scris Lucia Alves la aceste imagini.

Ea îşi exprimă în mod deschis îndoielile cu privire la pretenţiile financiare ale tinerei şi ale avocatei sale, Ester García, care cere despăgubiri pentru daune psihologice. De asemenea, ea pune sub semnul întrebării starea de sănătate a tinerei, care este prezentată zâmbind în timp ce îşi sărbătoreşte ziua de naştere: „Spune că nu poate lucra, dar…„.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și