Închide meniul

Dănuţ Lupu a clarificat situaţia, după ce a fost oprit de poliţie în trafic: „Un control de rutină. Am plecat liniştit acasă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 11:07 / Actualizat: 19 iunie 2022, 15:51

Dănuţ Lupu a clarificat situaţia, după ce a fost oprit de poliţie în trafic: „Un control de rutină. Am plecat liniştit acasă

Dănuț Lupu, opinie fermă despre o fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo

Dănuţ Lupu, fostul jucător de la Dinamo/ Hepta

Dănuţ Lupu a clarificat situaţia, după ce a fost oprit de poliţie în trafic. Fostul jucător al lui Dinamo a precizat că a fost supus doar unui control de rutină, şi că în urma acestuia a putut pleca acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional, Dănuţ Lupu a fost oprit de poliţie, sâmbătă, în Bucureşti, şi a fost testat de poliţişti pentru a se depista un eventual consum de alcool sau droguri. Rezultatele testului au ieşit negativ, însă s-a zvonit că Lupu nu ar deţine permis de conducere.

Dănuţ Lupu a clarificat situaţia, după ce a fost oprit de poliţie

După ce s-a zvonit că a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice, Dănuţ Lupu a declarat că totul este o minciună, şi că imediat după controlul poliţiştilor a putut pleca acasă. Cu toate acestea, Lupu nu a negat faptul că ar fi fost prins fără permis de conducere.

„Într-adevăr, am fost oprit de poliţie în jurul orei 14:30. Era pus si simplu un control de rutină. Ne-au făcut testul de alcoolemie, a ieşit zero. Mi-au făcut şi testul antidrog şi a ieşit negativ. Apoi am plecat liniştit acasă.

E o mare minciună că am ajuns la INML, nu aveam nicio treabă. Felicit Poliţia Română pentru operativitate, te simţi în siguranţă când organele competente îşi fac treaba”, a spus Dănuț Lupu, conform Fanatik.

Reclamă

Dănuț Lupu, prins la volan fără permis de conducere! Comunicatul emis de poliție

Dănuț Lupu a fost săltat de poliție, după ce a fost pus să sufle în etilotest la volan. Potrivit sportbull.ro, fostul internaționalul român a fost oprit de Brigada Rutieră pe o stradă din sectorul 3 din București, în cursul zilei de sâmbătă.

În urma unui comunicat emis de poliție, se pare că Dănuț Lupu ar fi fost prins la volan fără permis de conducere. Autoritățile au deschis o anchetă. Pedeapsa maximă pentru o astfel de infracțiune este de 5 ani de închisoare.

„În data de 18 iunie 2022, polițistii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, se arată în comunicatul emis de poliție, citat de Prosport.

Dănuț Lupu, săltat de poliție după ce a fost pus să sufle în etilotest la volan

Conform sursei citate, la fața locului, pe strada Liviu Rebreanu din Capitală, și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție.

La scurt timp după aflarea veștii, Dănuț Lupu a oferit o primă reacție. Fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid n-a oferit foarte multe explicații, dar este optimist că totul se va încheia cu bine:

„Sunt bine. Stați liniștiți. Trec eu și peste lucrul ăsta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă înțelegeți”, a spus Dănuț Lupu, pentru Prosport.

Potrivit Prosport, Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo, a dezvăluit că Lupu, actualul manager al clubului, ar fi avut o alcoolemie de 0% în momentul etilotestului.

„O să mă interesez la Poliția Capitalei. Din câte am înțeles, avea alcool 0 (la alcooltest) și 0 droguri (la drogtest). O să mă interesez și, dacă se impune, o să luăm o decizie disciplinară”, a declarat Ionuț Popa, conform prosport.ro.

Dinamo, Panathinaikos, Rapid și Brescia se numără printre echipele pentru care a evoluat Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș a adunat 14 selecții la naționala României în perioada 1989-1998.

Reclamă
Recomandări
  • Dănuţ Lupu nu a fost dus la INML, pentru recoltarea de probe biologice
  • Lupu a fost oprit de poliţie în trafic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și