Închide meniul

Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Prima reacţie a fostului internaţional român

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 14:24 / Actualizat: 2 iunie 2023, 15:51

Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Prima reacţie a fostului internaţional român

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB - Nordsjaelland

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus de mai multe ori fără permis. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, iar fostul internaţional român a anunţat că va contesta decizia.

Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Dănuţ a spus că regretă că a condus fără permis, dar a spus că ar repeta gestul dacă ar fi o problemă de sănătate. Conform gândul.ro, Lupu nu mai are permis de 20 de ani. Acesta a încercat de mai multe ori să îl ia, dar a picat de mai multe ori la proba teoretică. În 2001, Dănuţ Lupu a fost prins la volan cu o alcoolemie mult peste limită, iar magistraţii au decis să îi anuleze documentul.

„Nu știu, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea. (Ați schimba lucrurile dacă ați putea da timpul înapoi?) Nu, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice. Vă dați seama că vin după un H1N1, după COVID, am avut probleme și cu inima. Mergem înainte, n-avem ce să facem„, a spus Dănuţ Lupu pentru sursa mai sus citată.

„Din procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante rezultă că, la data de 30.07.2020,  în jurul orei 11:40, organele de poliție din cadrul IPJ Ilfov, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic autoturismul marca Volvo. Cu această ocazie, organele de poliție au constatat că inculpatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere”, se arată în motivarea deciziei Magistraților Judecătoriei Cornetu.

Reclamă

Conform sursei citate, apelul lui Dănuţ Lupu se va judeca pe 7 iunie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și