Închide meniul

Dănuț Lupu a vrut să-și pună capăt zilelor! Dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai complicată perioadă a vieții sale

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 8:37

Reclamă
Dănuț Lupu a vrut să-și pună capăt zilelor! Dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai complicată perioadă a vieții sale

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB - Nordsjaelland

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Dănuț Lupu a vrut să-și pună capăt zilelor în perioada în care evolua în Grecia, pentru Panathinaikos. Fostul internațional a povestit despre cea mai complicată perioadă din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 1990, Dănuț Lupu ajungea în Grecia, fiind transferat de Panathinaikos. La acea vreme, clubul era condus de Yiorgos Vardinogiannis, unul din cei mai influenți și bogați oameni din Grecia.

Dănuț Lupu a vrut să-și pună capăt zilelor! Dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai complicată perioadă a vieții sale

Fostul fotbalist l-a lovit pe patronul echipei, motiv pemtru care a fost arestat. Din acel moment, problemele au început pentru Dănuț Lupu, care a recunoscut că a avut și gânduri negre.

„M-a chemat la el în birou și de acolo m-au arestat. Omul avea o putere extraordinară la vremea aia, cel puțin în perioada 1990 – 1996. Făcea ce voia el în Grecia, chiar numai ce voia el făcea. Acolo era o lege atunci, nu aveai voie să stai mai mult de două săptămâni în arest. Eu am stat vreo lună și jumătate.

Coboram peste stradă și îmi luam țigări. Nici poliștiștii de acolo nu credeau că o să mă duc. După o lună jumătate am fost transferat la Căminul Central și am stat vreo lună și ceva acolo. Eu am fost arestat din cauza faptului că am dat în el. I-am dat un pumn.

Reclamă

(n.r. despre pastilele pe care le-a luat) Trei zile nu am știut de mine. Eu, dacă am fost vinovat de-a lungul vieții mele, am tăcut din gură, dar dacă știam că nu am nicio vină… Am fost dus la spital. Nu știu ce a fost în mintea mea. (n.r. dacă a vrut să se sinucidă) Da. Trebuia să stau arestat acolo că a vrut el? Orice ar spune lumea, eu am fost arestat din cauza faptului că am dat în el”, a spus Lupu, în cadrul podcastului Tare de tot.

Dumitru Dragomir îi dă dreptate lui Dănuț Lupu: „Dobrin e numărul 1! Îl aleg pe el în fața lui Hagi”

Dumitru Dragomir îi dă dreptate lui Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș de la Rapid și Dinamo a spus recent că, pentru el, Nicolae Dobrin este „Regele” fotbalului românesc, ci nu Gică Hagi. Declarația lui Lupu a atras o mulțime de reacții acide în spațiul public. Totuși, fostul mijlocaș are parte și de susținători. Dumitru Dragomir este de aceeași părere cu Dănuț Lupu, în dezbaterea legată de cel mai bun fotbalist din istoria României.

Dumitru Dragomir a avut un discurs superb la adresa lui Nicolae Dobrin. Fostul președinte al LPF a fost „fermecat” de stilul pe care legendarul mijlocaș ofensiv de la FC Argeș îl avea în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul șef de la Ligă a precizat că Nicolae Dobrin și Gică Hagi n-au avut rivali în cele două perioade diferite în care au jucat. Totuși, Dumitru Dragomir îl consideră pe „Gâscan” drept cel mai mare fotbalist român.

„În epoca aia de atunci, Dobrin n-a avut rival. Eu l-am prins și pe Petschovschi (n.r. – Iosif Petschovschi, fotbalist în perioada 1939 – 1964), am jucat și contra lui. În perioada asta, Hagi a fost cel mai bun. Dacă trebuie să aleg între ei doi, spun Dobrin.

N-a jucat la Real Madrid sau la Barcelona, dar dacă juca era precum Puskas (n.r. – Ferenc Puskas). De ce ieșea Dobrin în evidență? Și Hagi avea asta. Marii fotbaliști stăpânesc bine preluarea. La noi din tot fotbalul românesc nu face unul o preluare ca Dobrin.

Pe Dobrin toată lumea îl ținea și de fapt nu putea să-l țină nimeni. El stătea lângă tine pasiv și odată pleca. În momentul în care pleca, toată lumea trebuie să i-o dea. El nu avea o viteză extraordinară, dar din viteza de joc făcea preluare, stânga, dreapta, de rămâneai cu ochii în soare.

Nici Balaci nu făcea ce făcea Dobrin, nimeni, nimeni. Numărul 1 e Dobrin”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și