Închide meniul
Foto

Darius Olaru şi-a cerut iubita în căsătorie şi se pregăteşte de nuntă! Reacţia imediată a lui Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 20:47

Reclamă
Darius Olaru şi-a cerut iubita în căsătorie şi se pregăteşte de nuntă! Reacţia imediată a lui Mihai Stoica

Darius Olaru şi-a cerut iubita în căsătorie şi se pregăteşte de nuntă

Darius Olaru şi iubita lui, Cristina/ Instagram

Darius Olaru şi-a cerut iubita în căsătorie! Căpitanul de la FCSB a profitat de vacanţă pentru a face pasul cel mare şi acum se pregăteşte de nuntă. Mihai Stoica a reacţionat imediat la postarea golgheterului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru încheie astfel în forţă anul 2023. Mijlocaşul s-a clasat cu FCSB pe primul loc, fiind golgheterul campionatului. Acesta de asemenea este împlinit şi pe plan sentimental.

Darius Olaru şi-a cerut iubita în căsătorie şi se pregăteşte de nuntă

Darius Olaru formează un cuplu cu Cristina Pădurean de mai mulţi ani, de pe vremea când acesta evolua la Gaz Metan Mediaş. Imediat după transferul la FCSB, Cristina l-a urmat pe iubitul ei la Bucureşti.

Cei doi şi-au petrecut sărbătorile de iarnă într-o vacanţă de lux, în Dubai. Darius Olaru a profitat de ocazia şi şi-a cerut iubita în căsătorie.

Cristina a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, notând un scurt mesaj: „Toate sentimentele”. La postarea iubitei lui Darius Olaru au reacţionat şi colegi ai mijlocaşului de la FCSB. Ştefan Târnovanu l-a felicitat pe Olaru pentru pasul făcut, acelaşi lucru fiind făcut şi de Mihai Stoica.

Reclamă

„Casă de piatră! Luna de miere în Mexic?”, a comentat Mihai Stoica, la postarea lui Darius Olaru şi a Cristinei.

Darius Olaru este al doilea jucător de la FCSB care şi-a cerut iubita în căsătorie în această vacanţă de iarnă. Ştefan Târnovanu a făcut şi el acelaşi pas, pregătindu-se de nuntă cu Loredana.

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru. Căpitanul celor de la FCSB are şanse mari să părăsească formaţia roş-albastră în această iarnă, el fiind urmărit de mai multe echipe din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Site-ul voetbalnieuws.be anunţă că Anderlecht şi Gent îl vor pe Darius Olaru, mijlocaşul român fiind o ţintă pentru cele două echipe în perioada de mercato din această iarnă.

Cu toate acestea, preţul pentru Olaru poate reprezenta o problemă pentru Gent, ceea ce o face favorită pe Anderlecht pentru semnătura căpitanului de la FCSB. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, nu este dispus să îl lase pe Olaru să plece pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

„Anderlecht și Gent, la ‘gâtul’ una alteia în următoarele luni. Cele două s-ar putea confrunta și în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora.

Prețul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent, care are resurse limitate, însă Anderlecht și-ar putea permite să plătească”, au scris cei de la voetbalnieus.be.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și