Închide meniul

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru: „Sunt una la gâtul alteia”

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 12:11

Reclamă
Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru: „Sunt una la gâtul alteia

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru. Căpitanul celor de la FCSB are şanse mari să părăsească formaţia roş-albastră în această iarnă, el fiind urmărit de mai multe echipe din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a vorbit despre un posibil interes al italienilor de la Monza pentru el, presa din Belgia a anunţat că Anderlecht şi Gent duc o luptă strânsă pentru semnătura mijlocaşului român.

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru

Site-ul voetbalnieuws.be anunţă că Anderlecht şi Gent îl vor pe Darius Olaru, mijlocaşul român fiind o ţintă pentru cele două echipe în perioada de mercato din această iarnă.

Cu toate acestea, preţul pentru Olaru poate reprezenta o problemă pentru Gent, ceea ce o face favorită pe Anderlecht pentru semnătura căpitanului de la FCSB. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, nu este dispus să îl lase pe Olaru să plece pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

„Anderlecht și Gent, la ‘gâtul’ una alteia în următoarele luni. Cele două s-ar putea confrunta și în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora.

Reclamă

Prețul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent, care are resurse limitate, însă Anderlecht și-ar putea permite să plătească”, au scris cei de la voetbalnieus.be.

„Pleacă Darius Olaru de la FCSB?” Răspunsul dat imediat de Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă consideră că Gigi Becali nu va renunţa la vedetele sale, Darius Olaru şi Florinel Coman, până când FCSB nu va câştiga campionatul. Fostul internaţional a declarat că patronul roş-albaştrilor vrea să-şi îndeplinească visul suprem, acela de a-şi vedea echipa calificată din nou în grupele Champipons League.

„(N.r. Pleacă Darius Olaru şi Florinel Coman de la FCSB) Sunt sigur că Gigi Becali nu renunţa la ei, până nu va câştiga campionatul şi până nu va intra în grupele Champions League. Este visul lui şi al suporterilor, aşteptăm de mulţi ani, nu ştim cum e să te bucuri. Anul viitor va fi al nostru.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre Darius Olaru) Are un an de senzaţie, a demonstrat că îşi merită banii. Este un preţ bun, cine va veni şi va plăti, nu va regreta. (N.r. Îl sfătuieşti pe Coman să rămână până după EURO 2024) Nu sunt în măsură să spun asta. Trebuie să te pui şi în sufletul lui, îşi doreşte de mult să plece. Şi mai ales dacă e vorba de mulţi bani, e greu să rămâi. Dacă tu ai salariu de 30.000 de euro şi te duci cu un salariu de 100.000 de euro, e greu să renunţi.

Dar sper să rămână până în vară, să câştige campionatul, şi cu siguranţăă va prinde un contract cum îşi doreşte el, e un jucător care merită, a demonstrat şi la echipa naţională şi la club. Munceşte foarte mult, după muncă vine şi răsplata. Preţul pe care îl cere nea Gigi e unul corect”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și