Închide meniul
Foto

David Beckham a dezvăluit ce obsesie neobişnuită are: „Fac asta când toată lumea doarme! E ciudat!” Cu ce tulburare se confruntă fostul atacant

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 10:58

Reclamă
David Beckham a dezvăluit ce obsesie neobişnuită are: „Fac asta când toată lumea doarme! E ciudat!” Cu ce tulburare se confruntă fostul atacant

David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi

David Beckham/ Profimedia

David Beckham a dezvăluit ce obsesie neobişnuită are. Fostul atacant al naţionalei Angliei a mărturisit că este extrem de ordonat, iar ca urmare, are grijă ca toate lumănările din casă să fie curăţate, de fiecare dată după ce sunt folosite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham este unul dintre jucători legendari din istoria Angliei. Acesta s-a retras din activitate în 2013, însă a continuat să fie în lumina reflectoarelor.

David Beckham a dezvăluit ce obsesie neobişnuită are

David Beckham a recunoscut, în urmă cu mai mulţi ani, că suferă de o tulburare obsesiv-compulsivă, încă de vremea când juca fotbal.

Recent, într-un documentar de pe o platformă online, fostul atacant a oferit noi detalii despre obsesiile sale. Beckham a dezvăluit că este foarte atent la cum sunt aşezate lumânările din casă. Totodată, acesta a mai declarat că le curăţă de fiecare dată când ceilalţi membrii ai familiei dorm.

Beckham a mai recunoscut că această obsesie a sa este una ciudată.

Reclamă

„Când toată lumea doarme în casă, obișnuiesc să curăț lumânările folosite, mă asigur că sunt aliniate corect, ca totul să fie ordonat. Dacă e vreo pată pe unul dintre paharele în care e lumânarea, o curăț. Știu, pot fi destul de ciudat”, a declarat David Beckham, în cadrul documentarului.

Pe de altă parte, David Beckham a mai oferit detalii despre tulburarea sa şi în trecut, atunci când spunea că este foarte atent şi la numărul de alimente din frigider.

„Totul trebuie să fie ordonat și la linie. Când pun băuturile răcoritoare în frigider, ele trebuie să fie în număr par. Dacă e una în plus, o scot de acolo și o pun în alt frigider. Când ajung la hotel, iau toate cărțile și pamfletele din cameră și le încui într-un dulap”, mai spunea, în trecut, David Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

Documentarul despre viaţa şi cariera lui David Beckham va apărea pe platforma Netflix în acest an. Fostul atacant a plătit 18 milioane de euro pentru producţia acestuia, anunţă elpais.com.

David Beckham, „la picioarele” lui Lionel Messi: „Îl iubesc!”

David Beckham este la picioarele lui Lionel Messi. Fostul star al naţionalei Angliei a avut doar cuvinte de laudă pentru campionul mondial argentinian, şi susţine că acesta are un caracter deosebit.

David Beckham i-a făcut o „declaraţie de dragoste” lui Lionel Messi, şi susţine că îl apreciază enorm pe acesta pentru personlitatea sa. Mai mult decât atât, englezul a mai declarat că argentinianul este atât de îndrăgit pentru pasiunea pe care o arată pe terenul de fotbal.

„Trebuie să îl aleg pe Messi. Îl iubesc pe Leo din mai multe motive. Îl iubesc pentru că este un tată grozav. Îl iubesc pentru că are o personalitate grozavă, este un caracter.

Dar ce cred eu că iubește toată lumea la el este felul de a juca fotbal. O face cu pasiune. Joacă pur și simplu liber.

Și cred că, la Cupa Mondială, a fost un moment incredibil pentru el să câștige trofeul. Iubesc să privesc jucători precum el”, a declarat David Beckham, conform presei din Argentina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și