Închide meniul

David Beckham, „la picioarele” lui Lionel Messi: „Îl iubesc!” Cu ce l-a cucerit starul argentinian

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 14:03

David Beckham, „la picioarele lui Lionel Messi: „Îl iubesc! Cu ce l-a cucerit starul argentinian

David Beckham, la picioarele lui Lionel Messi

Lionel Messi, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • David Beckham, cucerit de Lionel Messi
  • Ce a declarat fostul star al naţionalei Angliei

David Beckham este la picioarele lui Lionel Messi. Fostul star al naţionalei Angliei a avut doar cuvinte de laudă pentru campionul mondial argentinian, şi susţine că acesta are un caracter deosebit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a scris istorie pe final de 2022. Argentinianul a cucerit singurul trofeu care-i lipse din palmares, Cupa Mondială, trofeu cucerit la turneul final din Qatar.

David Beckham, la picioarele lui Lionel Messi

David Beckham i-a făcut o „declaraţie de dragoste” lui Lionel Messi, şi susţine că îl apreciază enorm pe acesta pentru personlitatea sa. Mai mult decât atât, englezul a mai declarat că argentinianul este atât de îndrăgit pentru pasiunea pe care o arată pe terenul de fotbal.

Reclamă

„Trebuie să îl aleg pe Messi. Îl iubesc pe Leo din mai multe motive. Îl iubesc pentru că este un tată grozav. Îl iubesc pentru că are o personalitate grozavă, este un caracter.

Dar ce cred eu că iubește toată lumea la el este felul de a juca fotbal. O face cu pasiune. Joacă pur și simplu liber.

Reclamă

Și cred că, la Cupa Mondială, a fost un moment incredibil pentru el să câștige trofeul. Iubesc să privesc jucători precum el”, a declarat David Beckham, conform presei din Argentina.

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial

Lionel Messi trăiește un vis, după câștigarea turneului final din Qatar. Starul de la PSG a transmis că le duce lipsa coechipierilor din naționala Argentinei, alături de care a scris istorie pe finalul anului 2022.

Sud-americanul a mai transmis faptul că a fost extrem de impresionat de milioanele de oameni care au ieșit în stradă pentru a sărbători succesul extraordinar obținut de Argentina la Campionatul Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o lună dintre cele mai frumoase din lume şi încă nu îmi vine să cred. Ce nebunie frumoasă am trăit în tot acest timp, după ce am ajuns să ridicăm Cupa pe care ne-am dorit-o cu toţii atât de mult.

Evident, faptul că suntem campioni face totul mai frumos, dar ce lună frumoasă am avut, câte amintiri frumoase am şi îmi lipsesc. Mi-e dor de coechipieri, de a fi zi de zi alături de ei, de colegi, de discuţii, de antrenamente, de prostiile pe care le-am făcut.

Ce frumos a fost să văd că familia mea se bucură de o experienţă de neuitat pentru toţi şi cât de frumos a fost să merg la meciuri şi să văd nebunia oamenilor pe teren şi în Argentina.

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru atât de mult. După cum am spus, ştiam că mi-o vei dărui (Cupa Mondială). Ceea ce nu mi-am putut imagina a fost după ce am reuşit şi nu m-am înşelat, pentru că niciodată nu mi-aş fi putut imagina nebunia oamenilor la festivităţi. Ei bine, de o lună suntem campioni mondiali”, a transmis Lionel Messi, pe contul oficial de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă