Închide meniul

David Beckham, dezvăluire incredibilă despre soţia sa: „Victoria mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani!” Femeia a recunoscut: „Sunt cel mai rău coşmar”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 11:59

David Beckham, dezvăluire incredibilă despre soţia sa: „Victoria mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani! Femeia a recunoscut: „Sunt cel mai rău coşmar

David Beckham, alături de soţia sa

Profimedia

Victoria şi David Beckham formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Cei doi au împreună 4 copii şi, deşi sunt în lumina reflectoarelor mereu, au reuşit să îşi ţină viaţa privată departe de ochii tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, David Beckham a făcut o dezvăluire unică despre soţia sa. Acesta a spus că Victoria are acelaşi fel de mâncare de 25 de ani.

M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper. A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci„, a dezvăluit David Beckham la podcastul „River Cafe Table 4”.

Citește și:

Victoria Beckham, soţia lui David: „Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar

În trecut, chiar Victoria Beckham a recunoscut că este un „adevărat coşmar” pentru restaurante. ”Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, recunoștea Victoria Beckham.

David Beckham va fi ambasadorul Campionatului Mondial din Qatar 2022

David Beckham a semnat unul dintre cele mai tari contracte al carierei, chiar și pentru standardele sale. Englezul va fi imaginea Campionatului Mondial din Qatar 2022 și va fi încasa o sumă absolut astronomică. Beckham nu va fi doar imaginea Mondialului de anul viitor, ci și ambasadorul sportiv al statului Qatar pentru următorii 10 ani. Prin acest contract, fostul star de la Manchester United sau Real Madrid va încasa nu mai puțin de 177 milioane de euro, potrivit The Sun.

Reclamă

Campionatul Mondial din Qatar 2022 se va desfășura în perioada 21 noiembrie 2022 – 18 decembrie. Va fi prima dată în istorie când turneul final este organizat iarna și nu vara. La start vor fi 32 de echipe.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și