Închide meniul
Foto

David Popovici a ţinut un discurs în faţa profesorilor şi studenţilor de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 15:26

Reclamă
David Popovici a ţinut un discurs în faţa profesorilor şi studenţilor de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Facebook Universitatea din Bucureşti

Facebook Universitatea din Bucureşti

David Popovici a ţinut un discurs în faţa profesorilor de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, acolo unde a fost admis. Aceasta a fost prima de zi de facultate pentru „fenomenul nataţiei”.
Davi Popovici a fost prezent la deschiderea noului an universitar. Popovici e student în anul I la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. Campionul român chiar a ţinut un discurs la festivitatea de deschidere a anului universitar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a ţinut un discurs în faţa profesorilor de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

„Bun-venit la Universitatea din Bucureștiului, dragi studente și studenți! Deschiderea 🎉noului an universitar 2023-2024 la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în imagini. La ceremonia de deschidere a noului an universitar au participat rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, prorectorul UB prof. univ. dr. Magdalena Platis, prorectorul UB prof. univ. dr. Lucian Ciolan, președintele Consiliului de Orientare și Analiză Strategică al UB, prof. univ. dr. Romiță Iucu, președintele Senatului UB, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, precum și decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației a UB.

De asemenea, la ceremonie au luat cuvântul și reprezentanți ai programelor de studiu oferite de #FPSE, reprezentanți ai Asociației Studenților la Psihologie și Științele Educației, precum și David Popovici, unul dintre olimpicii care au ales #UB. 🥳 Evenimentul a avut loc în Campusul Universității din București din Panduri”, a anunţat Universitatea din Bucureşti pe reţelele de socializare.

David Popovici şi-a dorit să studieze la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din ❤ București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că 🔝 cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Reclamă

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri. Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate„, a scris David Popovici pe contul său oficial de Facebook, în momentul în care a fost admis.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și