Închide meniul

Facultatea din România aleasă de David Popovici, după ce a luat BAC-ul: „Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2023, 19:06

Reclamă
Facultatea din România aleasă de David Popovici, după ce a luat BAC-ul: „Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită!

Facultatea din România aleasă de David Popovici, după ce a luat BAC-ul

David Popovici, cu medalia de / Profimediaimages

S-a aflat care este facultatea din România aleasă de David Popovici, după ce a luat BAC-ul. Înotătorul în vârstă de 18 ani a promovat „examenul maturităţii” cu media 8.65 şi a ales să îşi continue studiile la noi în ţară. Chiar dacă a primit propuneri de la cele mai importante universităţii din Europa şi Statele Unite, le-a refuzat pe toate şi va fi student la Universitatea din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în Japonia, acolo unde se va lupta pentru aur la Campionatele Mondiale de Înot, David Popovici şi-a anunţat fanii că a fost admis la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. „Ne vedem, din toamnă, în campus„, a fost mesajul fenomenului nataţiei din România.

Facultatea din România aleasă de David Popovici, după ce a luat BAC-ul

Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din ❤ București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că 🔝 cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri. Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate„, a scris David Popovici pe contul său oficial de Facebook.

Reclamă

David Popovici se pregăteşte la Tokyo pentru Campionatele Mondiale de Înot, care vor avea loc în perioada 23-30 iulie. Competiţia poate fi urmărită în exclusivitate în AntenaPLAY. Speră să repete performanţa reuşită la Budapesta, la ultima ediţie, când a triumfat în probele de 100 de metri liber şi 200 de metri liber.

Salutări din Centrul Olimpic din Tokyo! Am ajuns în acest oraș vibrant și suntem plini de entuziasm în pregătirea pentru Campionatul Mondial de înot care urmează!

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul Mondial va avea loc în Fukuoka și aduce împreună cei mai buni înotători din întreaga lume, demonstrându-și abilitățile, dedicarea și determinarea. Fiți cu ochii pe actualizări pe măsură ce ne îmbarcăm în această călătorie incredibilă. Hai România!„, a transmis Dragoş Luscan, preparatorul fizic al lui David Popovici.

AntenaSport anunţa în exclusivitate că David Popovici a luat BAC-ul

AS.ro anunţa în exclusivitate că David Popovici a promovat examenul de Bacalaureat. Înotătorul român a obţinut cea mai mare medie dintre bucureştenii care au susţinut examenul la Câmpina.

David Popovici nu avea emoţii în privinţa notei, după examen afirmând că totul a fost în regulă.

David Popovici a avut o reacţie după ce a susţinut prima probă de la ”BAC-ul olimpicilor”. Popovici a dat examen la istorie, proba obligatorie a profilului.

A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, spunea atunci David Popovici.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 Vezi toate știrile
Citește și