Închide meniul
Foto

David Popovici, pregătit de Halloween. Campionul român, look special creat de iubita lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 22:27

David Popovici, pregătit de Halloween. Campionul român, look special creat de iubita lui

David Popovici a fost machiat special pentru Halloween

David Popovici, pregătit de Halloween/ Instagram

David Popovici este pregătit de Halloween, cu un look special creat de iubita sa. Înotătorul român a fost machiat spectaculos, iar totul a fost imortalizat de partenera sa, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se relaxează alături de iubita sa, după o vară plină. Înotătărul a cucerit mai multe titluri de campion european şi mondial, doborând recordul la cursa de 100 de metri liber.

David Popovici, pregătit de Halloween

David Popovici a fost machiat spectaculos de iubita sa. Partenera înotătorului român este pasionată de make-up şi a făcut o adevărată artă pe chipul tânărului sportiv. „Nu s-a frichinit (prea mult)”, a fost mesajul scris de tânără, la postarea sa de pe contul oficial de Instagram.

David Popovici a afişat un look specific sărbătorii, care a devenit extrem de populară în ultimii ani şi în ţara noastră.

Mesajul primit de David Popovici de la iubita sa, în ziua în care acesta a devenit major

Mesajul primit de David Popovici de la iubită, în ziua în care acesta a devenit major. Noul fenomen din nataţie a împlinit, joi, 18 ani.

Reclamă

David Popovici, noul fenomen al nataţiei mondiale, a împlinit 18 ani. Printre mulţimea de mesaje de felicitare primite a fost cel de la iubita sa.

„La mulţi ani, Loco„, a fost mesajul pe care i l-a transmis lui David Popovici iubita sa.

David Popovici a împlinit 18 ani! Este o zi specială pentru înotătorul român care a scris deja istorie şi a doborât record după record. Campionul nostru a primit un mesaj special în ziua în care a devenit major.

Reclamă 4 / 0/3

Popovici a fost felicitat de oficialii Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Aceştia au postat, pe contul de Facebook, un mesaj emoţionant pentru cel care este cunoscut deja drept „Regele Nataţiei”.

„S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.
Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, a fost mesajul FRNPM.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și