Închide meniul

Mesajul primit de David Popovici de la iubita sa, în ziua în care acesta a devenit major

Reclamă

Publicat: 15 septembrie 2022, 19:41 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:09

Mesajul primit de David Popovici de la iubita sa, în ziua în care acesta a devenit major

David Popovici , probleme la revenirea în România

David Popovici / Profimedia Images

Mesajul primit de David Popovici de la iubită, în ziua în care acesta a devenit major. Noul fenomen din nataţie a împlinit, joi, 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici, noul fenomen al nataţiei mondiale, a împlinit 18 ani. Printre mulţimea de mesaje de felicitare primite a fost cel de la iubita sa.

Mesajul primit de David Popovici de la iubita sa, în ziua în care acesta a devenit major

La mulţi ani, Loco„, a fost mesajul pe care i l-a transmis lui David Popovici iubita sa.

Sursa: Instagram

Reclamă

David Popovici a împlinit 18 ani. Mesaj special primit de „Regele Nataţiei” în ziua în care a devenit major

David Popovici a împlinit 18 ani! Este o zi specială pentru înotătorul român care a scris deja istorie şi a doborât record după record. Campionul nostru a primit un mesaj special în ziua în care a devenit major.

Popovici a fost felicitat de oficialii Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Aceştia au postat, pe contul de Facebook, un mesaj emoţionant pentru cel care este cunoscut deja drept „Regele Nataţiei”.

„S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.
Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Reclamă 4 / 0/3

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, a fost mesajul FRNPM.

David Popovici este în vacanţă după ce a scris o nouă pagină de istorie la Campionatul Mondial de juniori. A făcut senzaţie în Peru şi a obţinut trei medalii de aur şi una de argint.

Medaliile câştigate de „Regele Nataţiei” în Peru:

  • medalie de aur în proba de 100 de metri liber – 47.13
  • medalie de aur în proba de 200 de metri liber – 01:46.18
  • medalie de aur la ştafetă 4×100 metri liber, alături de Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu – 03:18.84
  • medalia de argint în proba de ştafetă combinată 4x100m liber, alături de Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu – 3:30.29

Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”, a transmis David Popovici, după ultima cursă de la competiția din Peru.

Camelia Potec a dezvăluit ce se întâmplă cu David Popovici după medaliile câştigate la CM de juniori

„Într-adevăr, David este un fenomen, nu vă pot explica cum este privit de specialiştii internaţionali. Cum se comportă toată lumea din nataţie cu el şi cu noi şi cât de miraţi şi dornici sunt să îl studieze. E un puşti minune care a schimbat faţa nataţiei.

În primul rând mai are potenţial pentru că mai are de îndreptat câteva lucruri în tehnică. Mai poate creşte în înălţime şi în forţă. Dar cel mai uşor va fi îmbunătăţirea stilului de înot. Mai are puţin de întors la start şi la întoarceri pentru 100m şi 200m. Va mai înota şi 400m pentru a-şi îmbunătăţi timpul la 200m. Mai are mai puţin de o secundă pentru recordul de la 200 de metri„, a declarat Camelia Potec la PRO X.

Reclamă

Aurul olimpic este marele vis al lui David Popovici şi cea mai strălucitoare medalie care îi lipseşte în acest moment. Poate da marea lovitură la Paris, în 2024.

„Îşi doreşte acest lucru. Chiar şi dacă aici mai are de construit pas cu pas. Trebuie să se califice mai întâi, după care cel mai important este ultimul an, 2023-2024, cu tot ce înseamnă pregătirea lui„, a mai spus Potec.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și