Închide meniul

David Popovici se înclină în fața Simonei Halep: „Abia aștept să mă întâlnesc cu ea! I-am ascultat sfatul”

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2022, 17:54

David Popovici se înclină în fața Simonei Halep: „Abia aștept să mă întâlnesc cu ea! I-am ascultat sfatul

David Popovici, cuvinte uriașe pentru Simona Halep

Colaj cu David Popovici și Simona Halep / Profimedia

  • David Popovici se înclină în fața Simonei Halep
  • Cuvinte uriașe ale puștiului de 17 ani pentru campioana noastră

David Popovici a reacționat după sfatul primit de la Simona Halep. Puștiul fenomen al natației mondiale a vorbit la superlativ despre campioana din tenis, despre care a spus că abia așteaptă să o întâlnească în persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep l-a sfătuit pe David Popovici să nu țină cont de părerile oamenilor din exterior. Puștiul susține că a pus în aplicare sfatul primit de la campioana din tenis.

David Popovici se înclină în fața Simonei Halep

Popovici i-a propus Simonei Halep să învețe împreună despre sporturile în care au ajuns să scrie istorie.

Reclamă

„Cred că am de învăţat de la Simona multe, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că… aparent i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta. Şi eu sunt un fan de-al ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, a spus David Popovici, după ce s-a calificat în finală la 100 de metri liber, la Europeanul de la Otopeni.

David Popovici a câștigat vineri medalia de aur în proba de 50 de metri liber la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Românul e calificat și în finala probei de 100 de metri liber, care se va desfășura duminică. 

Reclamă

Simona Halep: „David Popovici o să facă lucruri mărețe!”

Simona Halep e sigură că David Popovici va intra în istoria sportului mondial. Puștiul de 17 ani a atras atenția lumii întregi prin performanțele sale incredibile.

„David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă este. Și mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede că e atitudinea lui, și sunt sigur că o să facă lucruri mărețe. Mă bucur pentru el, este un moment deosebit. Îi doresc să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor și să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”, a spus Simona Halep, la revenirea în România, după ce a participat la Wimbledon 2022.

Popovici e dublu-campion mondial la 100 de metri liber și 200 de metri liber, performanță reușită la Mondialul de Natație de la Budapesta, în iunie.

Reclamă 4 / 0/3

La Jocurile Olimpice 2020, David Popovici a terminat pe locul 7 la 100 de metri liber si locul 4 la 200 de metri liber.

David Popovici nu vrea să fie numit „fenomen”

David Popovici e deranjat de cuvântul „fenomen”. Înotătorul de doar 17 ani nu vrea să fie folosit acest termen când se face referire la el.

„(N.r. – Realizezi că ești un fenomen în România?) Nu prea îmi place termenul ăsta, dar atâta timp cât sunt fenomen înseamnă să îi inspir pe ceilalți, atunci da, mă numesc așa. Nu prea citesc articole, îmi trăiesc viața normală, obiectivul meu suprem este să devin cât mai bun la înot și să înspir cât mai multă lume”, a spus David Popovici, după ce a cucerit aurul la 50 de metri liber la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024