Închide meniul

David Popovici şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 11:43

Reclamă
David Popovici şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer

David Popovici a dezvăluit de ce nu stă mult pe reţelele de socializare şi care este secretul succesului

David Popovici / Profimedia

David Popovici şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer. David Popovici, multiplu campion european şi mondial la nataţie, a donat copiilor bolnavi de cancer medalia de aur obţinută la Mondialele de la Budapesta în proba de 200 m liber masculin. Demersul său vine în susţinerea programului #SperanţaNuMoareDeCancer, în cadrul căruia s-a alăturat în calitate de Ambasador al Speranţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medalia de la Budapesta, din proba de 200 m liber, este primul titlu mondial în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc.

Medalia donată a fost topită şi este în curs de a lua forma a peste 100 de fundiţe aurii, simbol al luptei împotriva cancerului la copii. Acestea vor fi oferite copiilor care înving cancerul, David Popovici dorind ca fiecare copil să câştige această bătălie pe viitor.

David Popovici şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer

Am ales să donez o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine, către cei care au mai mare nevoie de ea, pentru ca speranţa să meargă mai departe. Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieţii, menţinerea sănătăţii. Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a declarat David Popovici, conform news.ro.

Reclamă

David Popovici, lecţie de modestie după ce a devenit un star mondial

David Popovici a oferit o lecţie de modestie după ce a devenit un star mondial. Popovici a spus că nu ştie câţi bani câştigă în fiecare lună şi nici nu îl interesează acest aspect pentru a se putea concentra pe peformanţele sportive.

Dezvăluirea lui David Popovici a fost făcută în cadrul ceremoniei în care şi-a prezentat noul sponsor principal.

„Am o relație specială cu atenția și camerele pentru că toate au venit atât de repede într-un timp atât de scurt. Nu m-am așteptat la asta. Pe cât de bun sunt, îmi doresc să fiu și mai bun. Sunt conștient că la pachet cu asta vine atenția, vine succes. Sunt atât de mulți factori care intră în joc. Încerc să mă adaptez la noua mea viață fără a mă schimba. Nu vreau să las nimic să mă schimbe. Vreau să fac cât mai mult bine.

Reclamă 4 / 0/3

Toți oamenii care mă ajută pot să ateste, nu știu dacă mă credeți, dar puteți întreba pe oricine. Eu nu vreau să știu câți bani fac. Eu nu vreau să știu câți bani câștig pe lună, nu vreau să știu ce premii iau, ce bonusuri am. Tocmai pentru că nu vreau să mă influențeze. Nu știu dacă mi s-ar urca la cap dacă aș ști.

Nu știu dacă m-ar schimba. Aleg să nu știu. Am oameni de încredere care se ocupă cu asta. Pentru că am crescut și sunt adult știu că va trebui să mă ocup și eu de asta. Încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult. Am oameni de încredere care se ocupă de negocieri și de toate eventualele parteneriate cărora le dau putere să vorbească în numele meu. Eu încerc să-mi găsesc parteneri puternici din câteva domenii alături de care să împart aceleași principii și valori. De aceea se întâmplă foarte rar să am un partener nou„, a spus David Popovici în cadrul evenimentului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și