Închide meniul

David Schumacher, acuzaţii dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher. ”M-a amenințat! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

Alexandra Costea Publicat: 7 octombrie 2024, 19:25

Reclamă
David Schumacher, acuzaţii dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher. ”M-a amenințat! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

David Schumacher, acuzaţii dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher

David, Cora şi Ralf Schumacher - Colaj AntenaSport, Profimedia

David Schumacher a făcut acuzații dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher. Pilotul de curse german a răbufnit în scandalul în care sunt implicați părinții săi, fostul pilot de Formula 1, Ralf Schumacher și Cora Schumacher.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea lunii iulie, fratele lui Michael Schumacher a anunțat că este într-o relație amoroasă cu un bărbat.

David Schumacher, acuzaţii dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher

”Cel mai frumos lucru în viață este să ai alături persoana potrivită care poate schimba totul”, a fost mesajul postat de fratele lui „Schumi” pe rețelele de socializare. Anunțul fostului pilot de Formula 1 a fost însoțit de o fotografie cu Etienne Bousquet-Cassagne, actualul său partener.

Se pare că după nouă ani de la divorț, scandalul dintre Ralf şi Cora Schumacher s-a reaprins. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani, din 2001 până în 2015 şi au împreună un fiu, pe David Schumacher (22 de ani). În urmă cu doi ani, nepotul lui Michael Schumacher a suferit un accident îngrozitor pe circuit. Pilotul german de curse a suferit o fractură la coloană după o coliziune cu Thomas Preining. Totul a avut loc la  evenimentul Hockenheim DTM, de pe data de 8 octombrie 2022.

Cora susține că fostul ei soț a negat întotdeauna că are o altă orientare sexuală, afirmând că ”se simte folosită”. După aceste afirmații, Ralf Schumacher a făcut publică o discuție pe care iubitul său a avut-o cu fosta sa parteneră. Acesta le-a arătat urmăritorilor săi că vedeta TV ar fi fost la curent cu ce se întâmpla în viața sa.

Reclamă
Reclamă

”Vreau să fie clar pentru toată lumea. Cora ne-a felicitat în octombrie 2023 pentru că ea credea că ne-am căsătorit. Era foarte fericită, după cum puteți vedea în acest mesaj pe care i l-a trimis lui Etienne. Cred că e o rușine să împrăștii atât de multe minciuni. Noi vrem doar să fim lăsați în pace”, a fost mesajul publicat atunci de fostul pilot de Formula 1, alături de fotografia cu conversația.

David Schumacher, acuzaţii dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher

Abia acum fiul celor doi a ales de partea cui este în scandal. David Schumacher lansează acuzații dure la adresa mamei sale, susținând printre altele că l-a lovit pe Ralf. Atunci când tatăl său a anunţat că este implicat într-o relaţie amoroasă cu un bărbat, David l-a felicitat în mod public. Pilotul de curse german concurează în prezent la ADAC GT Masters 2024 cu Haupt Racing Team.

În mod normal, nu aș fi vrut să vorbesc despre chestiuni de familie în public. Din păcate, mama pare să vadă altfel acest lucru. Acum este momentul să pun capăt: vreau doar să-mi trăiesc viața în pace și să-mi ating obiectivele fără să fiu întrebat despre toate lucrurile de care mama mea ne acuză pe mine și pe tatăl meu.

Reclamă

Când părinții mei au divorțat în 2015, mama m-a amenințat că dacă nu voi locui cu ea îmi va distruge visul vieții mele, acela de a fi pilot de curse, pentru că nu ar fi semnat documentele necesare.

Nu m-am mutat cu ea, deoarece nu era în starea sufletească potrivită să aibă grijă de mine. Pur și simplu nu voiam să mai fiu în preajma ei… A avut loc un incident în care a vrut să mă despartă de propriul meu tată împotriva voinței mele și a trebuit să sunăm la poliție pentru că l-a lovit pe tatăl meu fără oprire.

(…) Comportamentul ei în acest moment este o rușine absolută! Părinții mei au divorțat de 9 ani! Te rog, lasă-ne în pace și lasă-ne să ne trăim viețile. Te vom lăsa și noi pe tine în pace”, a declarat David Schumacher, potrivit Marca.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și