Închide meniul

Davide Rebellin a murit la vârsta de 51 de ani, după ce a fost lovit de un camion. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Reclamă

Publicat: 30 noiembrie 2022, 18:27

Davide Rebellin a murit la vârsta de 51 de ani, după ce a fost lovit de un camion. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Davide Rebellin a murit la vârsta de 51 de ani

Profimedia

Ciclistul italian Davide Rebellin, câştigător al Turului Sibiului în 2013, a încetat din viaţă miercuri, după ce a fost lovit de un camion în timp ce se antrena, anunţă mass-media italiană, citată de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebellín, în vârstă de 51 de ani, rula pe bicicleta sa pe o şosea din Montbello Vicentino, din provincia Vicenza, când a fost lovit de un camion care, însă, şi-a continuat drumul, şoferul fiind în prezent căutat de poliţie, relatează ziarul Il Messaggero, conform agerpres.ro.

Davide Rebellin a murit la vârsta de 51 de ani

Italianul, în palmaresul căruia figurează şapte victorii în marile curse clasice, între care Liege-Bastogne-Liege, Săgeata Valonă, Amstel Gold Race şi Clasica San Sebastian, a fost unul dintre cei mai buni specialişti ai generaţiei sale în cursele de zi.

El a fost depistat pozitiv la eritropoetină (EPO), cu ocazia unui control efectuat la JO 2008 de la Beijing, unde reuşise să cucerească medalia de argint, care i-a fost retrasă ulterior. Suspendat doi ani, el a revenit în circuit şi a continuat să participe la curse.

Ultima sa echipă a fost Work Service, iar la începutul lui 2022 Rebellin declara pentru presa spaniolă că acesta va fi ultimul său sezon ca ciclist profesionist.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și