Închide meniul

De ce s-au certat Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu: „Uită numărul meu! La revedere”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 0:08

De ce s-au certat Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu: Uită numărul meu! La revedere”

De ce s-au certat Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu

Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu, unul lângă celălalt la meciul România - Tunisia de la Campionatul Mondial din 1998 / Profimedia Images

Foştii colegi de naţională din „Generaţia de aur” nu-şi mai vorbesc. Iată de ce s-au certat Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a dezvăluit de ce nu mai vorbeşte cu fostul lui coleg, Dan Petrescu.

De ce s-au certat Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu

Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul ’Ce, vrei informații?’.

Mă rog, și atunci am spus ’Bine, dacă tu crezi că te-am sunat… Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești’. Asta a fost toată chestia, dar nimic grav.

Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație. Nu știu la ce s-a gândit el. L-am sunat după meciul cu Randers, trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să îi spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice.

Reclamă

Era supărat‚ ’Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?’. Zic ’Nu am știut asta’. În rest, nu am avut niciun fel de probleme. Atunci i-am zis ’Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata’”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a comentat şi criza de nervi a lui Dan Petrescu: „E o imagine care nu îl avantajează”

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre criza de nervi pe care a avut-o Dan Petrescu după CFR Cluj – Farul 1-2.

Fostul număr 11 al naţionalei a subliniat că nu i-a picat deloc bine să vadă acele imagini, chiar dacă el şi Dan Petrescu nu-şi mai vorbesc.

Reclamă 4 / 0/3

Estetic, nu se vede foarte bine. E o imagine care nu îl avantajează. Noi nu vorbim de ceva timp, dar îmi pare rău să văd imaginile astea. Știu respectul pe care Hagi îl are față de el și respectul lui Petrescu pentru Gică Hagi. Cred că la un moment dat va spune că a greșit vizavi de ce s-a întâmplat aseară, iar lucrurile vor reveni la normal între el și Hagi.

Îmi pare rău să văd imaginea asta. E clar că Hagi a fost superior. Mi-a plăcut foarte mult că a zâmbit și că îl înțelege că e nervos.

Dacă erau în cantonament, lucrurile poate intrau în normal. Mai erau pe la antrenamente dialoguri, tensiuni de moment, dar făceai duș, iar la masă se uita totul. Nu știu ce a fost acolo”, a mai declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Dan Petrescu ar putea fi schimbat cu Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR Cluj. ”Bursucul” ar putea fi înlocuit cu Cristiano Bergodi, care tocmai şi-a luat rămas-bun de la Sepsi.

Neluţu Varga a infirmat că negociază cu Bergodi, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că ar putea renunţa la clauza de reziliere din contractul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu mai are contract un an și nu a renunțat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părți. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta.

Dacă-și îndeplinește obiectivul anul viitor, poate să prelungească. Cu Bergodi nu e nimic adevărat”, a declarat Neluţu Varga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și