Închide meniul
Foto

De nerecunoscut! Cum arată acum un milionar celebru al României, după ce a fost condamnat la aproape 17 ani de închisoare!

Publicat: 14 noiembrie 2023, 17:08

Reclamă
De nerecunoscut! Cum arată acum un milionar celebru al României, după ce a fost condamnat la aproape 17 ani de închisoare!

Cum arată acum un milionar celebru al României

Gheorghe Ştefan / Hepta

Gheorghe Ştefan, cunoscut ca „Pinalti”, este acum de nerecunoscut. Asta în sens pozitiv fiindcă fostul primar al municipiului Piatra Neamţ a slăbit mult faţă de perioada în care era patron la Ceahlăul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 70 de ani, Gheorghe Ştefan e într-o formă fizică extraordinară. „Pinalti” se bucură din plin de libertate, după ce a executat aproximativ un an și jumătate de închisoare. În total, Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 16 ani și 9 luni de închisoare în 4 dosare penale, dar pedepsele s-au contopit.

De nerecunoscut! Cum arată acum un milionar celebru al României

Recent, Gheorghe Ştefan a fost prezent la un meci de fotbal, Ceahlăul – CSM Slatina, scor 4-0, în etapa a 12-a din Liga 2. Se pare că dragostea pentru fotbal i-a rămas fostului patron al Ceahlăului.

Gheorghe Ştefan acum / Facebook Dan Eşanu / Sportul Nemţean de Performanţă
Gheorghe Ştefan acum / Facebook Dan Eşanu / Sportul Nemţean de Performanţă

„Pinalti” a ţinut să precizeze că s-a retras din viaţa publică şi că nu mai are de gând să candideze, mai ales că are încă o interdicţie în această privinţă.

Nu mai sunt de mult o persoană publică. Am renunțat la haina aia veche! Sunt doar un bunic fericit! Săptămâna asta, spre exemplu, am petrecut mai mult timp cu cei trei nepoți, fiindcă a fost și vacanță. Aflu lucruri noi, chiar și pentru vârsta mea!

Reclamă

Nu mai există o asemenea variantă, să intru în politică. Am auzit și eu asemenea vorbe, dar ele sunt lansate probabil de oameni, de adversari de-ai mei care nu-mi vor nici astăzi binele.

Mi se trage totul de la cei peste 20 de ani petrecuți în politică, dar asta e! Eu am interdicție de a candida până în septembrie 2026 sau septembrie 2027, fac asta public, ca lumea să știe cum stau lucrurile în ceea ce mă privește”, a declarat Gheorghe Ștefan, pentru cancan.ro, în urmă cu o săptămână.

După ani și ani, ”Magiun” și ”Pinalti” au stat la șpriț!

Gheorghe Ștefan a fost unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, în urmă cu câțiva ani. Fostul finanțator de la Ceahlăul a ieșit din prim planul fotbalului nostru după ce a fost arestat. Fostul antrenor al moldovenilor, Marin ”Magiun” Barbu s-a reîntâlnit după mult timp cu cel poreclit ”Pinalti”.

Reclamă 4 / 0/3

”Magiun” și ”Pinalti” au stat la un spriț, la Piatra Neamț. Marin Barbu a povestit cum se prezintă Gheorghe Ștefan, la ora actuală. Omul de afaceri nu mai vrea să audă de fotbal după ce a pățit. ”Arată mai bine ca atunci când era tânăr”, susține ”Magiun”.

Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a dezvăluit ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Povești de la Piatra Neamț

Marin Barbu a fost de nu mai puțin de patru ori antrenorul celor de la Ceahlăul. De fiecare dată când echipa era în impas, ”Pinalti” apela la ”Magiun” să îl salveze.

Am avut mereu o relație foarte bună cu Gheorghe Ștefan, chiar dacă el m-a curățat de fiecare dată, deși eu i-am făcut treaba. De două ori l-am salvat de la retrogradare, de două ori l-am promovat, de patru ori m-a curățat. M-a curățat din cauza strâmbelor care veneau de pe la Federație.

Când era mai greu, îmi spunea: ”Hai, mă, Marine, mă! Vino, mă, la mine, știi că de fiecare dacă ne-a mers bine”. De fiecare dată când am plecat, nu am avut probleme, omul s-a achitat sută la sută. M-a durut, iei o echipă de pe 16 și termini pe 8. Omul s-a achitat de mine”, a povestit Marin ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și