Închide meniul
EXCLUSIV

Povești de la Piatra Neamț! După ani și ani, ”Magiun” și ”Pinalti” au stat la șpriț! Cum arată Gheorghe Ștefan: ”E șmecher, omul! A venit în blugi, geacă cu puf de pinguin!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 14:56 / Actualizat: 7 aprilie 2022, 12:48

Povești de la Piatra Neamț! După ani și ani, ”Magiun” și ”Pinalti” au stat la șpriț! Cum arată Gheorghe Ștefan: ”E șmecher, omul! A venit în blugi, geacă cu puf de pinguin!”

Povești de la Piatra Neamț! ”Magiun”, la șpriț cu ”Pinalty”

Facebook/MarinBarbu

Povești de la Piatra Neamț! Gheorghe Ștefan a fost unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, în urmă cu câțiva ani. Fostul finanțator de la Ceahlăul a ieșit din prim planul fotbalului nostru după ce a fost arestat. Fostul antrenor al moldovenilor, Marin ”Magiun” Barbu s-a reîntâlnit după mult timp cu cel poreclit ”Pinalti”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Magiun” și ”Pinalti” au stat la un spriț, la Piatra Neamț. Marin Barbu a povestit cum se prezintă Gheorghe Ștefan, la ora actuală. Omul de afaceri nu mai vrea să audă de fotbal după ce a pățit. ”Arată mai bine ca atunci când era tânăr”, susține ”Magiun”.

Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a dezvăluit ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Povești de la Piatra Neamț

Marin Barbu a fost de nu mai puțin de patru ori antrenorul celor de la Ceahlăul. De fiecare dată când echipa era în impas, ”Pinalti” apela la ”Magiun” să îl salveze.

Reclamă

Am avut mereu o relație foarte bună cu Gheorghe Ștefan, chiar dacă el m-a curățat de fiecare dată, deși eu i-am făcut treaba. De două ori l-am salvat de la retrogradare, de două ori l-am promovat, de patru ori m-a curățat. M-a curățat din cauza strâmbelor care veneau de pe la Federație.

Când era mai greu, îmi spunea: ”Hai, mă, Marine, mă! Vino, mă, la mine, știi că de fiecare dacă ne-a mers bine”. De fiecare dată când am plecat, nu am avut probleme, omul s-a achitat sută la sută. M-a durut, iei o echipă de pe 16 și termini pe 8. Omul s-a achitat de mine”, a povestit Marin ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și