Închide meniul

De pe „Teatrul Viselor”, direct în biserică. Jucătorul debutat de Sir Alex Ferguson care a lăsat tot pentru a deveni preot. „Aveam tot ce își dorea cineva și nu eram fericit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2022, 17:32

De pe „Teatrul Viselor, direct în biserică. Jucătorul debutat de Sir Alex Ferguson care a lăsat tot pentru a deveni preot. „Aveam tot ce își dorea cineva și nu eram fericit!

Philip Mulryne a ajuns preot după ce a jucat la Manchester United

Profimedia

De la „Teatrul Viselor” la „Casa lui Dumnezeu”. Este povestea fostului jucător de la Manchester United Philip Mulryne, acum în vârstă de 44 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care a ajuns preot după ce a avut lumea la picioare

Uneori este mai bine să-ți urmezi inima și să ai puțină credință. Exact asta a făcut Philip Mulryne. După ce a jucat la Manchester United sub comanda legendarului Sir Alex Ferguson, mijlocașul nu s-a adaptat la statutul de vedetă, astfel că a urmat chemările lui Hristos.

Philip Mulryne a ajuns preot romano-catolic după ce s-a retras din fotbal și, deși nu se mai bucură de faimă, el consideră că viața în slujba lui Dumnezeu este mult mai echilibrată

Până și cuvântul religie vine din latinescul ‘religare’ – a lega, a te lega. Asta facem atunci când ne practicăm religia față de Dumnezeu. Ne legăm de Dumnezeu și El de noi. Într-un fel, oamenii se leagă împreună într-un un anumit fel și deci este o formă de închinare într-un fel. Aveam o viață minunată ca fotbalist și am fost foarte privilegiat, dar am constatat că în cele din urmă a existat un fel de gol în interiorul meu.

Citește și:

Am fost destul de șocat. Aveam tot ceea ce își dorea cineva și nu eram fericit! Am pornit într-o călătorie spre a-mi explora din nou credința, cea pe care o aveam în tinerețe. Fotbalul mi-a oferit un vârf al existenței, dar m-a tras în jos în aceeași manieră. Iată ceva care îmi dă un sentiment constant de mulțumire”, a spus Philip Mulryne într-un podcast, citat de Daily Star.

Reclamă
Sursa: Profimedia

Născut la Belfast, Philip Mulryne a fost a ajuns la Manchester United la vârsta de 14 ani, fiind coechipier la tineret cu Phil Neville. La echipa mare, el s-a trezit în vestiar cu vedete ca David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes, Andy Cole și Ole Gunnar Solskjaer.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și