Închide meniul

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri: „Le-am promis asta la ‘miliţieni!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 12:36 / Actualizat: 14 noiembrie 2023, 14:01

Reclamă
Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri: „Le-am promis asta la miliţieni!'

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri şi de alcool. Patronul de la FCSB a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns cu maşina sa de lux într-un şanţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a enervat că a trebuit să aştepte după ce poliţiştii l-au testat pentru consum de droguri şi de alcool. Omul de afaceri le-a promis poliţiştilor că le va dona o sută de aparate moderne pentru a depista şoferii care consumă substanţe interzise într-un timp record.

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri

„Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: ‘Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne’.

Nouă ne dau toate alea… Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e drogat. Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații. Eu veneau de la biserică. Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la 11 ziua înseamnă că ești nebun. Iar eu veneam de la biserică, de la Cernica. M-am îmbătat în biserică?”, a spus Gigi Becali la România TV, citată de gsp.ro.

Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată

S-a deschis un dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată, după ce a ajuns cu bolidul lui de 500.000 de euro într-un şanţ. IPJ Ilfov a venit cu un comunicat în care a venit cu precizări.

Reclamă

Gigi Becali s-a dus la poliţie după miezul nopţii, la finalul meciului FCSB – FCU Craiova, scor 2-1. A oferit declaraţii şi a recunoscut că el a fost la volanul limuzinei de lux, în momentul accidentului. Chiar dacă a decis să nu îi facă plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, şi care e de negăsit, poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Gigi Becali a fost testat cu aparatele alcooltest şi drugtest, ambele rezultate fiind negative.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii din Pantelimon s-au deplasat la acel spital, pentru continuarea cercetărilor, şi au identificat victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și