Închide meniul
Foto

Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 17:14

Reclamă

Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Denis Alibec a postat imagini de senzaţie pe reţelele de socializare cu noua iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a recunoscut că se iubeşte cu Anca Surdu, o campioană mondială şi europeană la gimnastică ritmică. Atacantul României a dat detalii despre stadiul relaţie cu superba Anca. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU ANCA SURDU ÎN GALERIA FOTO)

Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică

”Suntem împreună în vacanță și încercăm să fie bine. Suntem la început deocamdată„, a spus Denis Alibec pentru spynews.ro. Denis Alibec nu s-a mai ascuns şi s-a afişat alături de cea care ]i este iubită. Anca Surdu are 33 de ani şi este o sportivă care a obţinut performanţe remarcabile la gimnastică aerobică. A reuşit să obţină două medalii de aur la Campionatul Mondial (trio şi grup) şi una de argint (echipe).

Denis Alibec este în vacanţă după ce naţionala României s-a oprit în optimile de finală de la EURO 2024. El a ales să se relaxeze în Grecia.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste, în trecut, cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire. Valentina era originară din Călăraşi şi absolvise Universitatea Cambridge.

Reclamă
Reclamă 4

„M-am întâlnit cu proful de religie!” Florinel Coman și Denis Alibec, dialog savuros! Imagine virală cu Gigi Becali

Florinel Coman și Denis Alibec au avut un dialog savuros, la nunta lui Ianis Hagi. „Mbappe” s-a amuzat de apariția de senzație a lui Alibec și a postat un videoclip alături de acesta, care s-a viralizat instant.

Florinel Coman și Denis Alibec s-au numărat printre invitații de la petrecerea lui Ianis Hagi. Aceasta a avut loc la Domeniul Știrbey, iar Antena a deținut drepturi exclusive de difuzare.

Florinel Coman și Denis Alibec au respectat „tradiția” și au făcut un videoclip asemănător celui postat la nunta lui Denis Drăguș, în urmă cu o săptămână. De data aceasta, „Mbappe” l-a numit pe coechipierul său ca fiind profesor de religie, dată fiind și apariția sa de la nuntă, cu care a atras toate privirile.

Reclamă

Florinel Coman: Uite, mama, am venit la nunta lui Ianis și m-am întâlnit cu proful de religie!

Denis Alibec: Doamnă, să știți că băieții sunt foarte educați și foarte credincioși. Dumnezeu să-i ajute în toate, să fie sănătoși”, a fost dialogul celor doi, postat de Florinel Coman pe pagina lui oficială de Instagram.

În timpul petrecerii, Florinel Coman și Denis Alibec s-au întâlnit și cu Gigi Becali. Au profitat de moment și au făcut o fotografie alături de fostul lor patron de la FCSB.

Florinel Coman a oferit un scurt interviu și despre nunta lui Ianis Hagi. „Mbappe” a avut un mesaj superb pentru miri.

„Mă simt superb, am oarecum emoţii pentru Ianis. I-am văzut, sunt foarte fericiţi, să rămână la fel de fericiţi cum sunt acum. L-am lăsat, are multe pe cap acum. Sunt foarte fericit pentru el, ştiu că şi-a dorit asta, le stă foarte bine împreună, sunt ca din poveste. Este totul cum şi-a dorit, îl văd împlinit, îl văd fericit, şi mă bucură acest lucru.

Îşi doreşte, este un familist convins, a plecat la acest drum, a făcut nunta, e clar că vrea copii, cu toţii vrem să-i vedem aşa. Mă bucur la fiecare eveniment pe care îl am, mai ales când sunt invitat de prieteni, de fraţi, cu care am crescut”, spunea Florinel Coman la nunta lui Ianis Hagi, care a avut loc la Domeniul Stirbey.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: „FRF vrea o legendă”

18:46

Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024: „Sunt trist să vă informez asta”

18:42

Argentina, remiză dramatică la Jocurile Olimpice 2024! Echipa lui Mascherano a egalat Maroc în minutul 90+16

18:29

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

17:36

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1: „Strică tot mecanismul. E brambureală”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”
Citește și