Închide meniul
Foto

Denis Alibec s-a iubit cu o fostă absolventă de Cambridge. Valentina, care este de o frumusețe răpitoare, reușise să îl cumințească pe fotbalist

Publicat: 17 mai 2023, 16:45 / Actualizat: 20 mai 2023, 6:50

Reclamă
Denis Alibec s-a iubit cu o fostă absolventă de Cambridge. Valentina, care este de o frumusețe răpitoare, reușise să îl cumințească pe fotbalist

Denis Alibec s-a iubit cu o fostă absolventă de Cambridge

Denis Alibec a fost într-o relaţie cu Valentina Vanu / Colaj Instagram

Denis Alibec, golgheterul lui Gică Hagi de la Farul, s-a iubit cu o fostă absolventă de Cambridge. Atacantul în vârstă de 32 de ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a fost extrem de criticat după ce a primit cartonaș roșu în meciul Universitatea Craiova – Farul și și-a încheiat prematur sezonul. L-a lovit cu cotul în cap pe un adversar, a fost eliminat, și ratează „finala” cu fosta lui echipă, FCSB. Gestul a fost unul surprinzător făcut de internaționalul român, în condițiile în care acesta făcuse uitată imaginea de „bad boy” sub comanda „Regelui” Hagi. „Sunt foarte supărat că i-am făcut una ca asta, sunt foarte trist„, recunoștea Alibec după meciul din Bănie.

Denis Alibec s-a iubit cu o fostă absolventă de Cambridge

În 2019, Denis Alibc trecea printr-un moment greu după ce a pierdut un trofeu. Juca la Astra și a pierdut finala Cupei României chiar în fața echipei lui Gică Hagi. A și marcat atunci, dar constănțenii au obținut victoria în prelungiri.

Alibec și-a revenit în brațele iubitei lui de atunci, care reușise să-l cumințească. O avea alături pe Valentina Vanu, cea cu care s-a relaxat într-o vacanță la Paris. Tânăra originară din Călărași avea atunci 23 de ani și absolvise Universitatea de la Cambridge, după cum anunța pe pagina ei de Facebook.

De o frumusețe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Valentina s-a afișat de mai multe ori alături de Denis Alibec. Pozele postate pe rețelele sociale au primit atunci sute de aprecieri. Mai mult, atacantul i-a și prezentat-o mamei lui pe iubita lui, care lucra în IT în Anglia.

Reclamă

Fără a se cunoaște motivul, Denis și Valentina și-au spus adio. S-a aflat despre despărțirea lor în momentul în care Alibec a șters, de pe pagina de socializare, toate pozele în care apărea frumoasa Valentina.

Alibec a plecat apoi din România și a jucat pentru turcii de la Kayserispor. Până să ajungă la Farul, a mai îmbrăcat tricoul celor de la CFR Cluj și Atromitos. Au apărut zvonuri că Denis Alibec s-a iubit în trecut și cu Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Internaționalul român a negat cu vehemență!

A apărut acum că aș fi format un cuplu cu Larisa Drăgulescu. O relație ascunsă… așa de ascunsă a fost că n-a existat vreodată! Eu n-am văzut-o în viața mea pe această femeie. Dar niciodată! Știu bine ce fac și ce nu fac, și pe teren, și în viața din afara fotbalului”, a declarat Denis Alibec, anul trecut, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi în ochi după ce fiul său a primit ameninţări

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a dezvăluit că fiul său a primit ameninţări şi a fost acuzat că ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în meciul cu Universitatea Craiova.

Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi.
Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Da (n.r. am lacrimi în ochi). Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult.

Toată lumea, am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri.

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu. Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred. Două-trei ore nu mi-a venit să cred. După un sfert de oră, 20 de minute după meci m-a sunat şi era foarte supărat.

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile.

Cum să spui că un jucător a luat cartonaş roşu pentru o altă echipă. Nu cred că poate exista vreo suspiciune şi cum pot oamenii ăştia să lanseze aceste acuzaţii. Îl afectează pentru că mesajele sunt oribile.

A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline. Scuzaţi-mă, îmi găsesc cuvintele greu. Atunci când ai probleme, familia îţi dă putere să mergi mai departe”, a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și