Închide meniul
Foto

Denis Alibec, surprins de paparazzi! Golgheterul Farului, cu ţigara în gură în timp ce se ducea să îşi cumpere prăjituri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2023, 21:42

Denis Alibec, surprins de paparazzi! Golgheterul Farului, cu ţigara în gură în timp ce se ducea să îşi cumpere prăjituri

Denis Alibec a fost surprins de paparazzi în timp ce fuma

Denis Alibec, după o victorie a Farului / Profimediaimages

Denis Alibec a fost surprins de paparazzi într-o postură care nu îi face cinste. Atacantul de 32 de ani a fost filmat în timp ce era cu ţigara în gură şi se ducea să îşi cumpere prăjituri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La trei zile după victoria cu Rapid, golgheterul Farului s-a bucurat la maximum de zilele libere şi a venit în Bucureşti. Internaţionalul român s-a plimbat cu bolidul în zona Dorobanţi şi a fost văzut în timp ce fuma la volan.

Denis Alibec, surprins de paparazzi în timp ce fuma

Paparazzii de la mediaflux.ro l-au filmat în timp ce cobora din maşină, cu gluga în cap şi cu ţigara în mână, şi intra într-o cofetărie din Capitală. Era alături de un prieten şi şi-a cumpărat mai multe prăjituri.

Denis Alibec a fost surprins de paparazzi cu ţigara în gură
Denis Alibec a fost surprins de paparazzi cu ţigara în gură

Imaginile sunt unele care l-ar putea înfuria pe Gică Hagi, care a reuşit să îi redreseze cariera lui Alibec. Atacantul Farului are 11 goluri stagionale şi este pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din Liga 1. Numai Andrea Compagno şi Marko Dugandzic îl depăşesc. Atât atacantul lui FCSB, cât şi cel al Rapidului, au marcat de 16 ori.

Alibec este fără gol în ultimele patru meciuri din campionat. În ultima partidă, Gică Hagi l-a schimbat după 82 de minute cu Carlo Casap.

Reclamă

Promisiunea pe care i-a făcut-o lui Gică Hagi

Denis Alibec tocmai a semnat un nou contract cu Farul. Atacantul în vârstă de 32 de ani a parafat o nouă înţelegere cu liderul Ligii 1, valabilă pentru două sezoane.

Cel mai bun marcator al constănţenilor a anunţat cum a fost convins de Gică Hagi să rămână la echipă. Mai mult decât atât, Alibec a recunoscut că i-a făcut o promisiune „Regelui”. În România îşi va dori să mai îmbrace numai tricoul Farului.

(Reporter: Ce te-a determinat să iei această decizie? Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase. (Reporter: Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci„, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al clubului.

Denis Alibec visează să câştige titlul cu Farul. A mai devenit campion cu Astra, în 2016, şi cu CFR Cluj, în 2022. În România a mai jucat şi pentru FCSB.

Farul Constanța și Denis Alibec au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu încă două sezoane.

Revenit la Farul în vara anului trecut, Denis Alibec traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră, reușind momentan 11 goluri și 5 pase decisive pentru Farul în acest sezon.

Felicitări, Denis, și cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru!„, a anunţat Farul prin intermediul unui comunicat.

Denis Alibec are o cotă de piaţă de 900.000 de euro. Farul va juca în prima etapă din play-off cu FC U Craiova 1948 sau Sepsi, duminică, de la ora 16:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și