Închide meniul
Foto

Dennis Politic va deveni tată! Cum arată soţia eroului „câinilor”! Imagini superbe cu cei doi

Publicat: 29 mai 2024, 14:48

Reclamă
Dennis Politic va deveni tată! Cum arată soţia eroului „câinilor”! Imagini superbe cu cei doi

Dennis Politic va deveni tată! Cum arată soţia eroului "câinilor"! Imagini superbe cu cei doi

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Dennis Politic va deveni tată! Soţia atacantului „câinilor”, Diana Eliza, a dat vestea fericită pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic traversează o perioadă excelentă şi în carieră. El a reuşit o „dublă” de senzaţie în turul barajului cu Cszikszereda. Politic a marcat singurele două goluri din acest baraj.

Dennis Politic va deveni tată! Cum arată soţia eroului „câinilor”! Imagini superbe cu cei doi

Iubirea face o familie, şi a noastră este pe cale să crească! Incredibil de fericiţi să anunţăm că aşteptăm primul nostru copil”, a transmis soţia lui Dennis Politic, Diana, pe Instagram.

Dennis Politic şi soţia lui, Diana, aşteaptă un copil / Instagram
Dennis Politic şi soţia lui, Diana, aşteaptă un copil / Instagram

Dennis Politic a contribuit decisiv la rămânerea „câinilor” în prima ligă, dar şi-a turnat cenuşă în cap după retur.

În manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, Csikszereda și Dinamo au remizat, scor 0-0, la Miercurea Ciuc. Astfel, „câinii” au rămas în Liga 1. Partida echipei lui Zeljko Kopic s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul a spus că meciul de la Miercurea Ciuc a fost „cel mai urât” din viața sa, dat fiind faptul că Dinamo nu a reușit să le pună probleme celor de la Csikszereda.

De asemenea, Politic și-a amintit și de momentele mai puțin bune din acest sezon și a spus că echipa a avut mereu probleme în ultimele minute ale partidelor.

„Ne-am atins obiectivul. Cred că asta este cel mai important. Cred că este cel mai urât meci din viaţa mea. M-am apărat 90 de minute, am jucat fundaş stânga. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să fim în această situaţie.

Reclamă

Am pierdut multe puncte pe final de meci. Nici nu vreau să mă gândesc la sezonul viitor. Mă bucur că am rămas în Liga 1. Nu a fost un meci plăcut, nici pentru noi, nici pentru fani, dar este bine că ne-am atins obiectivul”, a spus Dennis Politic la orangesport.ro.

Ce a spus Dennis Politic despre viitorul lui după „dubla” de senzaţie din turul cu Csikszereda

În cele 35 de meciuri jucate în acest sezon, Dennis Politic a înscris 8 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

(n.r. Crezi că echipele mari din Liga 1 sunt cu ochii pe tine?) Nu mă gândesc la asta acum. Mă bucur că am câștigat în seara asta.

(n.r. Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Eu sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Nu e job-ul terminat, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai mult și s-a terminat doar 2-0. Mai am contract, sunt fericit și voi da tot ce pot.

Deocamdată mă gândesc să joc aici la Dinamo și când va fi momentul să vină o ofertă din străinătate, bineînțeles. Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel„, a declarat Politic după cele două goluri marcate pe Arena Naţională.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și