Închide meniul

„Cel mai urât meci din viața mea!” Dennis Politic și-a turnat cenușă în cap, chiar dacă Dinamo a rămas în Liga 1!

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 22:27

Reclamă
„Cel mai urât meci din viața mea! Dennis Politic și-a turnat cenușă în cap, chiar dacă Dinamo a rămas în Liga 1!

Dennis Politic și-a turnat cenușă în cap, chiar dacă Dinamo a rămas în Liga 1

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic și-a turnat cenușă în cap, chiar dacă Dinamo a rămas în Liga 1! Atacantul „câinilor” nu s-a mulțumit după ce echipa și-a atins obiectivul, având în vedere prestația alb-roșiilor, de la Miercurea Ciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, Csikszereda și Dinamo au remizat, scor 0-0, la Miercurea Ciuc. Astfel, „câinii” au rămas în Liga 1. Partida echipei lui Zeljko Kopic s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dennis Politic și-a turnat cenușă în cap, chiar dacă Dinamo a rămas în Liga 1

Atacantul a spus că meciul de la Miercurea Ciuc a fost „cel mai urât” din viața sa, dat fiind faptul că Dinamo nu a reușit să le pună probleme celor de la Csikszereda.

De asemenea, Politic și-a amintit și de momentele mai puțin bune din acest sezon și a spus că echipa a avut mereu probleme în ultimele minute ale partidelor.

„Ne-am atins obiectivul. Cred că asta este cel mai important. Cred că este cel mai urât meci din viaţa mea. M-am apărat 90 de minute, am jucat fundaş stânga. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să fim în această situaţie.

Reclamă
Reclamă

Am pierdut multe puncte pe final de meci. Nici nu vreau să mă gândesc la sezonul viitor. Mă bucur că am rămas în Liga 1. Nu a fost un meci plăcut, nici pentru noi, nici pentru fani, dar este bine că ne-am atins obiectivul”, a spus Dennis Politic la orangesport.ro.

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu, dialog incendiar după ce Dinamo s-a salvat

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu au avut un dialog incendiar, în direct, după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după barajul cu Csikszereda. Fostul internaţional l-a atacat pe administratorul special al „câinilor”.

Dinamo şi-a asigurat menţinerea în Liga 1, după ce a învins-o cu 2-0, la general, pe Csikszereda.

Reclamă

Florin Prunea: „Pleci în concediu când echipa avea nevoie de tine, n-ai avut o situaţie uşoară, într-adevăr, aţi făcut transferuri pe ultima sută de metri. Unii au confirmat, Gnahore, Velkovski. Dar nu putem să minţim oamenii.

Andrei Nicolescu: Mi-ai zis de multe greşeli, mi-ai nominalizat doar una, că am plecat în vacanţă. Să spunem adevărul, perioada de mercato din iarnă e cea mai gre. Toate discuţiile se poartă cu nişte agenţi, fără a fi prezent undeva. Este o ipocrizie

Florin Prunea: Nu-ti fac eu programul, dar când echipa trece prin momente grele, trebuie să fii acolo. Relaţiile contează mult.

Andrei Nicolescu: Corect, dar cu cine. Ce jucători am transferat noi români?

Florin Prunea: Cred că aveţi acum tot timpul din lume să facţi o analiză. Care a fost cel mai mare salariu la Dinamo?

Andrei Nicolescu: 15.000 de euro, Edgar Ie. Nu a fost un transfer reuşit. Dar s-au vehicular nişte sume mult prea mari, s-a trăit într-o ipocrizie, că am cheltuit banii aiurea. Recunoaştem că nu am făcut toate transferurile bune, dar am făcut tot ce s-a putut să salvăm Dinamo”, au declarat cei doi, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și