Închide meniul
Foto

Destinul i-a readus unul lângă altul, iar acum radiază de fericire: „Dragostea mea!” Soţia lui Daniel Pancu, încântătoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 12:48 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 15:06

Reclamă
Destinul i-a readus unul lângă altul, iar acum radiază de fericire: „Dragostea mea!” Soţia lui Daniel Pancu, încântătoare

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani

Colaj Instagram

Destinul i-a readus unul lângă altul, iar acum radiază de fericire. Daniel Pancu şi soţia sa sunt în culmea fericirii şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra Pancu i-a făcut o declaraţie superbă de dragoste soţului său. Daniel Pancu îşi serbează astăzi ziuna onomastică.

Destinul i-a readus unul lângă altul, iar acum radiază de fericire

„La mulţi ani, dragostea mea! Să trăieşti cu numele„, a scris soţia lui Daniel Pancu pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI DANIEL PANCU)

De asemenea, Andra Pancu a dat detalii despre modul cum va petrece alături de soţul său, de ziua onomastică a acestuia.

Astăzi este ziua de nume a soțului meu, așa că diseară vom petrece, cum petrecem toate evenimentele, noi doi acasă sau poate mergem să mâncăm undeva. Până atunci, până diseară, avem amândoi treabă. Cât privește cadoul de la mine, ce pot să spun, este că nu prea avem nevoie de ocazii neapărat speciale pentru cadouri. Ne surprindem zilnic, cu lucruri mici și gesturi frumoase. Noi doi sărbătorim fiecare zi și fiecare clipă„, a spus Andra Pancu pentru click.ro.

Reclamă

Cât de frumoasă este Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată

Cât de frumoasă este Andra, a doua soţie a lui Daniel Pancu. Fostul internaţional român a decis să divorţeze de Mihaela, prima sa soţie, şi să îşi întemeieze cu femeia pe care a iubit-o şi în tinereţe.

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy. Andra Teodorescu şi Daniel Pancu au decis să îşi mai dea o o şansă. Cei doi au luat decizia perfectă şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu”, spunea Andra despre povestea de iubire cu Daniel Pancu, în click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu s-a căsătorit în 2021 cu Andra

Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit pentru a doua oară. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu. Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al giuleștenilor, a fost nașul celui care a înscris 9 goluri în 27 de selecții la echipa națională.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant. Aceștia se pregătesc pentru un alt moment special. Peste câteva luni, fostul fotomodel va da naștere unui băiețel.

Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și