Închide meniul
Foto

Devine Anamaria Prodan bunică? Sarah Dumitrescu a dat răspunsul imediat: „Îmi doresc asta mai mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 16:56

Devine Anamaria Prodan bunică? Sarah Dumitrescu a dat răspunsul imediat: „Îmi doresc asta mai mult!”

Sarah Dumitrescu, dezvăluiri de senzaţie

Captură AntenaSport

Sarah Dumitrescu a dat răspunsul imediat când a fost întrebată dacă mama ei, Anamaria Prodan, poate deveni bunică în viitorul apropiat. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a spus că nu se gândeşte ca în viitorul apropiat să aibă un copil. Anamaria Prodan a recunoscut, recent, că şi-ar dori să aibă nepoţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu e de părere că nu e pregătită să devină mamă. Mai mult, fiica cea mică a Anamariei Prodan spune că vrea să se concentreze mai mult pe carieră.

Devine Anamaria Prodan bunică? Sarah Dumitrescu a dat răspunsul imediat

Nu ştiu ce să zic de copii. Nu cred că e în viitorul apropiat pentru mine, cel puţin acum. Nu cred că sunt pregătită acum. Îmi doresc copii, dar îmi doresc o carieră un pic mai mult. Poate Rebecca acum„, a spus Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

S-a aflat cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a vorbit la superlativ despre tatăl său, Tiberiu Dumitrescu. Tânăra de 23 de ani a spus că tatăl său este idolul ei.

Sarah Dumitrescu a declarat că nu a întâlnit niciodată o persoană precum Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a moștenit pasiunea acestuia, baschetul. Fiica Anamariei Prodan vrea să-i îndeplinească marele vis tatălui ei și să ajungă o jucătoare de top.

Reclamă

„Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Sarah Dumitrescu, despre diferențele dintre SUA și România

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, a avut probleme de adaptare. Acum, se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a recunoscut Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, dezvăluiri despre planurile de viitor
  • Ce a spus despre posibilitatea de a deveni mamă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și