Închide meniul

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness! Fiica Anamariei Prodan are un corp de invidiat! Tânăra o moștenește pe mama ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 19:30

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness! Fiica Anamariei Prodan are un corp de invidiat! Tânăra o moștenește pe mama ei

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness

Colaj cu Sarah Dumitrescu la sală / Instagram

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness! Fiica Anamariei Prodan o moștenește pe mama ei la calitățile fizice. Tânăra de 23 de ani are un corp de invidiat care întoarce toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a postat pe Instagram mai multe fotografii de la ultimul antrenament din sala de forță. Fanii au savurat imaginile cu fiica Anamariei Prodan. Tânăra baschetbalistă se antrenează din greu pentru visul ei.

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE CU SARAH ÎN SALA DE FITNESS

„Eşti minunată„, „Cea mai frumoasă„, „Superbă„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah la ultimele postări de pe reţelele sociale.

Sarah Dumitrescu moștenește de la mama sa, impresara Anamaria Prodan, ambiția și o urmează pe aceasta în ceea ce privește aparițiile incendiare din mediul online. Nu este prima apariție fără cusur a tinerei.

Reclamă

Sarah este deseori văzută în compania mamei sale și a crescut în lumina reflectoarelor, devenind un model de urmat pentru multe tinere. Este fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan și studiază în America. Aceasta seamănă foarte bine cu mama ei, care îi este alături necondiționat.

Sarah Dumitrescu: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

Reclamă 4 / 0/3

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Sarah Dumitrescu, complet răvășită: „M-a rupt chestia asta! Plâng automat!”

Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit că a suferit enorm alături de mama sa, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Sarah Dumitrescu a explicat că este o fire puternică, care în general nu plânge, însă nu și-a putut ascunde lacrimile când a văzut prin ce trece Anamaria Prodan.

Fiica impresarei (VEZI GALERIA FOTO) a anunțat clar și răspicat că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există. Sarah a venit tocmai din America pentru a fi alături de mama sa, după divorțul de antrenorul lui Neftchi Baku. Sarah a discutat cu sora ei, Rebecca, și a decis să vină în România pentru a o sprijini pe vedeta de 49 de ani.

Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Reclamă

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan are două fiice, Sarah și Rebecca, din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Impresara de fotbaliști are un copil, Bebeto, și alături de Laurențiu Reghecampf.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness
  • Fiica Anamariei Prodan are un corp de invidiat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și