Închide meniul

Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves: „A început să mă pălmuiască, m-a rănit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2023, 17:05

Reclamă
Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves: „A început să mă pălmuiască, m-a rănit!

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie / Profimedia

Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves. Fostul fotbalist brazilian Dani Alves este deţinut din 20 ianuarie în închisoarea Brians 2, situată la aproximativ 40 de kilometri de Barcelona, pentru că a agresat sexual o tânără. Presupusa victimă s-a plâns de acte care datează din noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în toaleta clubului de noapte Sutton, din Barcelona

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în închisoare, brazilianul a acordat un interviu pentru La Vanguardia în luna iunie pentru a-şi cere scuze public soţiei sale. Dar luni, cotidianul madrilen AS a obţinut mărturia presupusei victime în vârstă de 23 de ani. Aceasta a oferit multe detalii despre cele întâmplate.

Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves

El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el. În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu„, spune tânăra, conform news.ro.

„Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: „Trebuie să plec, trebuie să plec”. Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri… şi din acel moment m-am împotrivit (…) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască„, a adăugat tânara.

Fostul jucător de la Barcelona şi PSG a decis, în august anul trecut, să nu facă apel împotriva trimiterii sale în faţa unui tribunal spaniol, pentru a nu întârzia procesul, chiar dacă contestă faptele. Brazilianul în vârstă de 40 de ani nu cunoaşte încă data procesului său şi rămâne în arest preventiv.

Reclamă

Dani Alves, mesaj pentru Xavi din închisoare: „Am plâns când am auzit! Să uite de mine!”

Dani Alves i-a transmis un mesaj lui Xavi, din închisoare. Fostul fundaş brazilian a dezvăluit că a fost extrem de emoţionat atunci când a auzit ce a declarat antrenorul catalanilor despre el, însă îl sfătuieşte pe acesta să nu mai vorbească despre situaţia sa.

Dani Alves a acordat primul său interviu din închisoare Maykei Navarro, jurnalistă la „La Vanguardia”: „Am decis să dau acest interviu, primul meu interviu de când sunt aici, pentru ca oamenii să ştie ce gândesc, pentru ca ei să cunoască povestea bazată pe ceea ce am trăit în acea dimineaţă în acea baie”.

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi, a fost întrebat într-o conferinţă de presă în luna ianuarie despre acuzaţia la adresa brazilianului şi a răspuns: „Este dificil să comentezi o astfel de situaţie. Sunt surprins şi şocat cunoscându-l pe Dani. Justiţia va decide orice ar fi: nu putem merge acolo. Îmi pare foarte rău pentru Dani”.

Reclamă 4 / 0/3

Aceste cuvinte nu i-au picat bine lui Alves, deoarece îl considera prietenul său de-o viaţă, iar declaraţiile antrenorului ar putea avea consecinţe: „Când am auzit, am plâns. Mi-ar fi plăcut să pun mâna pe un telefon şi să-l sun şi să-i spun: ‘Mulţumesc, mulţumesc, dar să nu mai faci asta niciodată. Să nu mai spui nimic. Te rog să uiţi de mine, voi avea grijă de mine, nu-ţi face griji’”.

În plus, brazilianul a profitat de ocazie pentru a sublinia că în timpul şederii sale în închisoare nu i-a lipsit niciun prieten: „Nici măcar unul. Îţi mai spun că toţi cei cu care am jucat fotbal nu sunt prietenii mei…”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și