Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Cosmin Natanticu: „Am fost oaia neagră a familiei”. Cum ar fi putut deveni faimos comediantul: „Aveam detentă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 10:56

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Cosmin Natanticu: „Am fost oaia neagră a familiei. Cum ar fi putut deveni faimos comediantul: „Aveam detentă

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu a devenit cunoscut în spectacolele de stand-up comedy, dar şi cu ajutorul emisiunilor de televiziune. Totuşi, acesta ar fi putut deveni faimos dacă ar fi continuat să facă sport. Natanticu a dezvăluit la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan că avea talent la fotbal, dar s-a lăsat de sport încă de foarte tânăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Cosmin Natanticu

Natanticu a renunţat prima oară la fotbal când i s-a cerut cotizaţie la grupa de copii şi juniori de la clubul Jiul Petroşani. „Am fost oaia neagră a familiei. Asta era porecla mea. Fotbalul a fost viaţa mea. Am fost la copii şi juniori la Jiul Petroşani. Nu am mai făcut pentru că nu am dat cotizaţie 300 de lei. Asta ca să-mi dea tricou. Îmi cerea ăla mie bani. Mi-a zăs mama că nu dă 300 de lei. E sărăcie, eram 5 copii. Eu eram bun. S-a pierdut o valoare”, a spus Cosmin Natanticu.

Citește și:

Ce liceu a terminat comediantul

Dezvăluirile lui Natanticu nu s-au oprit aici. Concurentul de la Asia Express a mai continuat pentru puţin timp cu fotbalul şi în liceu. Apoi, a fost vânzător într-o benzinărie înainte de a se apuca de stand-up. „Am renunţat, iar la liceu aveam un profesor de sport care juca la Utilajul Petroşani şi aveau nevoie de un copil. Pracic, acolo am jucat fotbal, cu deplasări. Primul meci am luat bătaie de la Corvinul, 11-1. Am jucat fundaş central. Aveam detentă, aveam de toate. Bucătar, ospătar, cofetara fost specialitatea unde am terminat liceul. La atestat a trebuit să fac o prăjitură Doboş şi sarmale. Apoi am lucrat un an de zile la o benzinărie”, a mai spus Natanticu, la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și