Închide meniul
Foto

Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice

Publicat: 15 septembrie 2021, 12:49

Reclamă
Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice

Corinna Schumacher a vorbit despre Michael Schumacher

Colaj Netflix / Hepta

Fostul pilot de Formula 1 în vârstă de 52 ani, nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate. Netflix a prezentat acum imagini unice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Documentarul despre Michael Schumacher a fost lansat. Imagini prezentate în premieră!

Corinna Schumacher, soţia septuplului campion de Formula 1, şi-a stăpânit cu greu emoţiile în timpul interviului. Detaliile oferite de ea, în premieră, sunt cutremurătoare.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru cele întâmplate. A fost cu adevărat ghinion…tot ghinionul pe care poţi să îl ai în viaţă. Este întotdeauna groaznic să spui: ‘De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?’ Dar atunci de ce li se întâmplă asta celorlalţi oameni?

Sunt aici copiii, familia, tatăl său. Tuturor ne este dor de Michael, dar el este aici. E diferit, dar el este acolo şi asta ne dă putere, cred. Consider că este foarte puternic mental, extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi.

Reclamă

Orice s-a întâmpla, voi face tot ce pot. Cu toţii o vom face. Încercăm să continuăm să fim familia pe care Michael o iubeşte. Ne continuăm viaţa. În rest, totul este privat. Michael mereu ne-a proteja, iar acum este rândul nostru să o facem„, a declarat Corinna Schumacher în documentar, potrivit news-24.fr.

Corinna Schumacher a plâns în timpul interviului
Corinna Schumacher a plâns în timpul interviului

Dezvăluiri cutremurătoare a oferit şi Mick Schumacher, care îi calcă pe urme tatălui său şi este pilot de Formula 1.

De la accident, aceste experiențe (n.r. familiale), aceste momente pe care cred că le au mulți copii cu părinții lor, nu mai sunt prezente sau sunt într-o măsură mai mică. În opinia mea, este un pic nedrept.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că tata și cu mine ne-am înțelege într-un mod diferit acum, doar pentru că vorbim o limbă similară, limba motorsportului, și avem mult mai multe de spus. Acolo este capul meu de cele mai multe ori, crezând că ar fi atât de frumos„, a spus Mick.

Michael Schumacher, o legendă a Formulei 1

Michael Schumacher a disputat 306 Mari Premii de Formula 1 pe parcursul carierei sale, obţinând în total 91 de victorii, între 1991 şi 2012. El a cucerit de şapte ori titlul de campion mondial în cea mai puternică competiţie automobilistică a planetei, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, primele două cu echipa Benetton iar celelalte cinci cu scuderia Ferrari.

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și